نرم کننده‌های طبیعی پوست را بشناسید


همه ما دوست داریم پوستی جوان و شاداب داشته باشیم بدون این که ماده شیمیایی به پوست مان بزنیم. استفاده از روغن های طبیعی برای درمان، خوشبو کردن و شادابی پوست پیشینه ای طولانی دارد.

به گزارش لقمه،  بعضی از این روغن ها عبارت است از؛

* صمغ کندر، خاصیت ضد التهابی دارد و از پوست در برابر میکروب های مضر محافظت می کند. این روغن آرام بخش است.

* چوب صندل، از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش محافظت و آن را بازسازی می کند همچنین مانع از عفونت های پوستی می شود.

* هلی کروسوم نام گیاهی از خانواده کاسنی است که ۶۰۰گونه دارد. روغن طبیعی آن علایم اگزما و پسوریازیس را برطرف می کند. این گیاه خواص ضد التهابی دارد و اغلب از آن برای بازسازی بافت پوست و تسکین درد استفاده می شود. علاوه بر آن به عنوان ضدآفتاب طبیعی نیز عمل می کند.

* استوقودوس، التهاب و واکنش های حساسیت زا را در پوست کاهش می دهد. سوختگی، تاول، عفونت و آسیب های دیگر پوست را درمان می کند.

* مرحجازی، تسکین دهنده پوست است و اغلب برای رفع ترک خوردگی پوست از آن استفاده می شود.خاصیت ضد التهابی دارد و با عفونت های باکتریایی، قارچی و ویروسی پوست مقابله می کند.

* رُز، از شکستن کلاژن در پوست پیشگیری می کند. از دست رفتن کلاژن منجر به کاهش انعطاف پذیری پوست و بروز چین و چروک می شود. از ایجاد اسکار پیشگیری و به بدن کمک می کند با بیماری ها و عفونت های پوستی متعدد مقابله کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 7467 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر بازدید: 4607 ساعت: 11:45 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کافه موکا در کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۸ بهمن
2 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 پیام تسلیت دبیر مسابقات فرهنگی هنری سفره‌های ایرانی اسلامی به مناسبت درگذشت بابک برزویه ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
4 نمایشگاه عکس‌های سفره‌های هفت سین تا پایان فروردین دایر است/ اسامی هنرمندان اعلام شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
5 نوبخت: در محاصره اقتصادی کشور را اداره کرده ایم/دشمن شکست خورده است اما شرمنده مردمیم ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ فروردين
6 نمایشگاه عکس سفره‌های هفت‌سین افتتاح شد/ تجلیل از پزشک هنرمند مدافع سلامت ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۶ اسفند
7 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
8 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
9 آغاز مراسم برنامه جهانی غذا با حضور حمید جبلی و هنرمندان ۱۳۹۸ شنبه ۱۸ آبان
10 چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۸ مرداد
11 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پسته بخورید تا قند مواد غذایی جذب شود مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد خوردن روزانه پسته مو...

  تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند ا...

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.
بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.