واگویه های انجمن صنفی گاوداران از مشکل تامین شیر و تعیین قیمت آن


اعضای انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران در دیداری با رییس مجلس شورای اسلامی مشکلات خود را برای تامین شیر مورد نیاز کشور و تعیین قیمت این کالای اساسی مردم مطرح کردند.

به گزارش لقمه،«علی لاریجانی» رییس مجلس شورای اسلامی که برای سرکشی به حوزه انتخابیه خود به استان قم سفر کرده است، روز یکشنبه دیداری با اعضای انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده داشت.

محمود تاجیک از اعضای هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران در این باره گفت: فشار بر صنعت دامداری از سال 1389 آغاز شد به طوری که در نیمه سال 90، قیمت شیر به صورت دستوری 630 تومان اعلام شد و این در حالی بود که قیمت تمام شده شیر برای دامداران 840 تومان برآورد شد.

وی افزود: بعد از گذشت حدود پنج ماه قیمت شیر به 750 تومان افزایش یافت؛ در این زمان از طریق کارشناسان مورد اعتماد در بهمن ماه 90 قیمت تمام شده شیر 996 تومان اعلام شد که گاوداران از فروردین 91 آماده شروع فروش شیر خود به کارخانجات با همین قیمت بودند.

تاجیک یادآور شد: تفاهم نامه ای بین وزارت صنعت، معدن و تجارت منعقد شد که براساس آن قرار بود علوفه دامداران تا پایان فروردین امسال با ارز 1226 تومان تامین شود اما بسیاری از دامداران سراسر کشور بخش اعظمی از علوفه خود را دریافت نکردند که این موضوع در مناطق دورافتاده و محروم مشهودتر است.

این عضو هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران با تاکید بر اینکه همزمان با افزایش قیمت علوفه بسیاری از دامداران تحت فشار قرار گرفتند، ادامه داد: در این شرایط دامداران مجبور شدند بسیاری از گاوهای شیری خود را روانه کشتارگاه کنند.

وی افزود: در دولت جدید قرار شد علوفه دامداران تامین شود و کارخانجات نیز شیر را با افزایش 15 درصدی و با قیمت 1458 تومان از دامدار خریداری کنند و ما اعلام کردیم حتی حاضر هستیم شیر را با قیمت 1350 تومان در اختیار کارخانجات قرار دهیم.

تاجیک تاکید کرد: در جلسه ای با وزیر صنعت، معدن و تجارت توافق شد با توجه به شرایط کشور هیچگونه افزایش قیمتی در محصول شیر صورت نگیرد مشروط بر اینکه دولت نیز علوفه دامدار را تامین کند.

این عضو هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران با بیان اینکه ادامه تولید شیر از سوی دامداران به معنای سوده بودن صنعت دامداری نیست، گفت: فعالان این بخش عاشق کار خود هستند.

وی همچنین به وعده دولت برای کمک 600 میلیارد تومانی به دامداران اشاره کرد و گفت: با تایید معاون اول رییس جمهوری مقرر شد این مبلغ به عنوان یارانه در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار گیرد، اما هفته گذشته در جلسه ستاد تنظیم بازار به ما اعلام کردند این مبلغ به 450 میلیارد تومان کاهش یافته است.

تاجیک تاکید کرد: با پیگیری های صورت گرفته مشخص شد معاونت راهبردی رییس جمهور از این موضوع اطلاعی ندارد و نامه ای مبنی بر پرداخت یارانه 450 میلیارد تومانی به دامداران به این معاونت ارسال نشده است.

عضو هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی گاوداران شیرده استان تهران در پایان گفت: ما موافق آزادسازی قیمت شیر هستیم و در این شرایط علوفه خود را با ارز آزاد تامین می کنیم. همچنین حاضر هستیم شیر با قیمت 1350 در اختیار کارخانجات لبنی قرار دهیم.

رییس مجلس شورای اسلامی پس از استعماع مشکلات این انجمن صنفی، گفت: اگر قیمت شیر آزاد شود در مقابل باید به منظور کاهش قیمت شیر مصرفی مردم، یارانه در اختیار کارخانجات لبنی قرار گیرد.

لاریجانی گفت: باید مشکل قیمت شیر به طوری که هم به نفع مصرف کننده و هم به صرفه برای دامدار باشد در نظر گرفته شود.

نماینده مردم قم در مجلس نهم با بیان اینکه ملاحظه رییس جمهور برای عدم افزایش قیمت شیر به دلیل این است که محصول شیر با سلامت مردم در ارتباط است، گفت: اگر قیمت شیر آزاد شود باید یارانه آن در اختیار کارخانجات لبنی قرار گیرد تا قیمت تمام شده این محصول برای مردم کاهش یابد. 
 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :پایگاه اطلاع رسانی خانه ملت

کد: 5878 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 2632 ساعت: 4:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
2 توزیع گسترده کره در فروشگاه‌های سراسر کشور/ به زودی مشکل کمبود رفع می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
3 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
4 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
7 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

  تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...

  5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانه‌های پرخا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.