آغاز ذخیره‌سازی 2000 تن سیب و 3500 تن پرتقال شب عید


با توجه به آغاز ذخیره‌سازی میوه شب عید 2000 تن سیب و 3500 تن پرتقال برای شب عید ذخیره‌سازی و تا نیمه نخست سال آینده توزیع می‌شود.

به گزارش لقمه، یدالله صادقی، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران درباره‌ی آخرین وضعیت ذخیره‌سازی میوه شب عید با بیان این‌که برنامه‌ریزی لازم برای ذخیره‌سازی سیب و پرتقال شب عید آغاز شده است، گفت: در این روند مباشران تامین میوه‌های شب عید مشخص شده‌اند و تفاهم‌نامه‌ای نیز با باغداران استان تهران و اتحادیه باغداران شمال برای تامین سیب و پرتقال شب عید امضا کرده‌ایم.

وی با بیان این‌که نحوه‌ی قیمت‌گذاری سیب و پرتقال در شب عید بعدا اعلام می‌شود، خاطرنشان کرد: توزیع میوه شب عید معمولا از نیمه‌ی دوم اسفند‌ماه آغاز می‌شود، ولی در تهران معمولا از 25 اسفند‌ماه به بعد توزیع میوه‌ها آغاز می‌شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با تاکید بر این‌که معمولا آخرین خرید مردم در شب عید میوه است، تصریح کرد: هم‌چنین به دلیل این‌که مهاجرت از تهران زیاد است، توزیع میوه شب عید در استان تهران در روزهای آخر سال جاری آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: بخشی از میوه ذخیره‌سازی شده برای شب عید مردم در استان تهران نیز در 15 روز نخست فروردین‌ماه و پس از بازگشت مردم از سفرهای نوروزی توزیع می‌شود.

به گفته صادقی در حال حاضر قرار است حدود 2000 تن سیب و 3500 تن پرتقال به عنوان میوه شب عید در استان تهران ذخیره‌سازی شود. در این زمینه نیز تفاهم‌نامه‌هایی با تعاونی‌ باغداران تهران و شمال منعقد شده است.

او درباره ی کیفیت میوه‌هایی که قرار است ذخیره‌سازی شود نیز گفت: سیب ممتاز است و تقریبا وزن آن از 140 تا 200 گرم است. حدود 70 درصد از سیب‌ها قرمز و 30 درصد آنها نیز سفید است.

وی با بیان این‌که پرتقالی که در شب عید توزیع می‌شود درجه یک شمال است بیان کرد: دامنه‌ وزنی این پرتقال‌ها بین 220 تا 330 گرم است و 20 گرم بالا و پایین آن نیز در تفاهم‌نامه بدون مشکل مطرح شده است.

صادقی در پایان گفت: در حال حاضر جلسات برای بررسی و انجام کارهای کارشناسی جهت برگزاری نمایشگاه‌های بهاره آغاز شده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5949 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ دي بازدید: 2199 ساعت: 10:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
4 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
5 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
6 محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
7 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
8 صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
9 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
10 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
11 رئیس اتحادیه میدان مرکزی تره‌بار تهران از کاهش قیمت خیار و موز در این هفته خبر داد ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

  کلسترول مفید و مضر را بهتر بشناسیم شاید تعجب کنید اگر بگوییم که کلسترول مضر نیست بلکه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
مصرف روغن نامناسب در بارداری باعث اضافه وزن کودک می شود محققان دانشگاه ساوث همتون انگلیس دریافتند: مصرف انواع نامناسب روغن در دوره بارداری احتمال اضافه وزن کودکان متولد شده را افزایش می دهد.
اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.
ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.