کاهش 15 درصدی صادرات زعفران


رییس اتحادیه صادرکنندگان زعفران از کاهش 15 درصدی صادرات زعفران در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: این موضوع دلایل مختلفی دارد.

به گزارش لقمه، غلامرضا میری اظهار کرد: اخذ مالیات بر صادرات، مانع بزرگی برای صادرات زعفران است.

وی از جمله دلایل کاهش صادرات زعفران نسبت به سال گذشته را نوسانات ارز و قیمت زعفران و مهم‌تر از همه دریافت مالیات بر صادرات عنوان کرد.

میری درباره مالیات بر صادرات زعفران، اظهار کرد: طی این مالیات صادرکننده موظف است ارزی را که بابت صادرات زعفران دریافت می‌کند برگرداند یا به جای آن مالیات پرداخت کند که این موضوع علاوه بر کاهش صادرات زعفران، به افزایش قاچاق این محصول نیز منجر شده است و اغلب صادرکنندگان دیگر رغبتی به صادرات ندارند.

به گفته او صادرکنندگان زعفران امکان اینکه ارز خارج شده را به کشور بازگردانند ندارند در نتیجه باید مالیات پرداخت کنند که این موضوع به کاهش صادرات این محصول انجامیده است.

رییس اتحادیه فروشندگان زعفران درباره حذف عوارض زعفران که حدود 45 روز از اجرای آن می‌گذرد، گفت: حذف عوارض زعفران کار بسیار خوب و پسندیده‌ای بود که به صادرات زعفران بسیار کمک کرد اما دریافت مالیات از صادرکنندگان مانع بسیار بزرگتری‌ از دریافت عوارض است چرا که عوارض به بسته‌های 30 گرم به پایین تعلق نمی‌گرفت و در نتیجه صادرکنندگان معمولا بسته‌های 25 گرمی صادر می‌کردند اما برای عدم پرداخت مالیات هیچ راهی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه نگاه دولت تدبیر و امید بر افزایش صادرات غیر نفتی است، اظهار کرد: به این منظور تقاضای هیچ گونه تسهیلات یا کمکی نداریم فقط تقاضا داریم موانع و مشکلاتی که بر سر راه صادرات زعفران وجود دارد از جمله مالیات بر صادرات حذف شود.

میری ادامه داد: در حال حاضر زعفران ما به افغانستان قاچاق می‌شود و سپس از آن‌جا با نام زعفران افغانی به سایر کشورها صادر شود این واقعا برای زعفران ایران ننگ است لذا باید تمهیداتی در این خصوص اندیشیده شود.

رییس اتحادیه فروشندگان زعفران بیان کرد: در حال حاضر بازار زعفران تا حدودی تثبیت شده است و معمولا بیشتر از 50 هزار تومان نوسانات ندارد و این در حالی است که در اوایل فصل برداشت نوسانات محصول زعفران زیاد بود.

وی در باره افزایش تولید نسبت به سال گذشته، خاطرنشان کرد: طبق برآوردهای ما حدود 25 درصد نسبت به سال گذشته افزایش تولید زعفران وجود داشته است اما وزارت جهاد کشاورزی هنوز در این خصوص آماری اعلام نکرده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5972 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي بازدید: 2208 ساعت: 2:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
4 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 قیمت مرغ ۶۳ هزار تومان است/ ادامه پرداخت مطالبات محصولات کشاورزی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت
6 تایید صحت بزرگترین قرارداد زعفران جهان میان ایران و قطر ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
7 تذکر نماینده مجلس در مورد تضییع حقوق بیش از 500 هزار کشاورز زعفران کار ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
9 کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير
10 کاهش صادرات زعفران از آغاز سال ۱۴۰۱ ۱۴۰۱ دوشنبه ۶ تير
11 برداشت زعفران در تربت حیدریه خراسان+ عکس ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هویج کلسترول بد را کاهش می‌دهد مزایای هویج بسیار هستند از جمله برای دستگاه گوارش ...

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

  نکاتی در مورد بادمجان

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی در شب هرمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند ،مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.