جدیدترین اظهارات درباره سلامت برنج‌ ایرانی


مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اعلام وضعیت سلامت برنج‌های ایرانی پرداخت و اظهار کرد: اکنون صدها تن از هفت برند برنج توزیع شده در شمال کشور توقیف شده است و نتایج مرحله دوم بررسی‌ها بر روی این محصولات بزودی اعلام می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر سید هدایت حسینی در این باره اظهار کرد: با توجه به اینکه فعالیت صنعتی قابل توجهی در شمال کشور انجام نمی‌شود، نگران آلودگی خاک در مناطق حاصل خیز برنج نیستیم.

وی ادامه داد: آلاینده‌هایی چون آرسنیک و کادمیم حاصل فعالیت‌های صنعتی هستند. البته در جریان برخی فعالیت‌های آتشفشانی نیز ممکن است این سموم آزاد شده و وقتی با باران شسته می‌شوند، وارد مزارع شوند که در ایران فعالیت‌های آتشفشانی در مناطق برنج‌خیز نداریم.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برنج‌های ایرانی بسیار با کیفیت هستند و از درجه ایمنی بالایی برخوردارند، گفت: این برنج‌ها برای مصرف‌کننده ایرانی مطلوب هستند. البته باید بتوانیم آنها را شناسنامه‌دار کنیم. متاسفانه دیده شده است سودجویانی برنج‌های نامرغوب را با برنج‌های ایرانی مخلوط و به اسم برنج ایرانی به مردم می‌فروشند. با شناسنامه‌دار شدن محصولات تولید داخل، اصالت برنج ایرانی هم حفظ می‌شود.

حسینی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر توزیع برنج‌های آلوده در شمال کشور اظهار کرد: بازرسی‌هایی از سطح بازار انجام و در مرحله اول نتایج مشخص شدند. بر این اساس اسامی هفت برند دارای مشکل به مردم اعلام شد. نتیجه بررسی‌ها در مرحله دوم هم حدود یک ماه آینده و یا زودتر اعلام می‌شود.

وی افزود: اکنون صدها تن از هفت برند اعلامی توقیف و از چرخه مصرف خارج شده‌اند. کشورهای خارجی مبدا این برنج‌ها بودند.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه پایش در سطح عرضه به طور مستمر و با جدیت در حال انجام است، اظهار کرد: نمونه‌های برنجی که با استانداردها منطبق نباشند را جمع‌آوری می‌کنیم و به مردم اطلاع می‌دهیم. البته دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بیشتر محموله‌های بزرگ برنج را بازرسی و در صورت اشکال توقیف می‌کنند. خرده‌فروشی‌های جزئی را خود مردم باید مراقب باشند و از خرید آنها خودداری کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5996 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي بازدید: 2077 ساعت: 6:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
6 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
7 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
8 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
9 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد متاسفانه تعداد خانم‌های سیگاری کم نیست و البته جای...

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فلفل دلمه‌ای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟ یک نکته جدید درباره فلفل دلمه‌ای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.
تصفیه آب تهران با وایتکس یا آب ژاول !؟ استفاده از آب ژاول در حالی مورد انتقاد قرار گرفته که مسئولات تامین و تصفیه آب پایتخت معتقدند این روشی شناخته شده و مورد استفاده در سطح بین‌المللی است و ایجاد حساسیت برای افکار عمومی در این زمینه بی مورد است.
برای داشتن شکمی تخت، خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید اگر می‌خواهید همیشه اندامی متناسب و شکمی تخت داشته باشید، خوردن این مواد غذایی را از یاد نبرید.
چگونه از سرماخوردگی پیشگیری کنیم؟ شستن دست‌ها! ویروس سرماخوردگی از طریق قطر‌ه‌های میکروسکوپی بیمار منتقل می‌شود. بیمار عطسه می‌کند و قطره‌های ریز در هوا اسپری و روی سطوح اطراف پخش می‌شوند. یا بیمار درون دست خود عطسه می‌کند و با لمس اشیاء، ویروس به همه اشیای دوروبر منتقل می‌شود.