جدیدترین اظهارات درباره سلامت برنج‌ ایرانی


مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اعلام وضعیت سلامت برنج‌های ایرانی پرداخت و اظهار کرد: اکنون صدها تن از هفت برند برنج توزیع شده در شمال کشور توقیف شده است و نتایج مرحله دوم بررسی‌ها بر روی این محصولات بزودی اعلام می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر سید هدایت حسینی در این باره اظهار کرد: با توجه به اینکه فعالیت صنعتی قابل توجهی در شمال کشور انجام نمی‌شود، نگران آلودگی خاک در مناطق حاصل خیز برنج نیستیم.

وی ادامه داد: آلاینده‌هایی چون آرسنیک و کادمیم حاصل فعالیت‌های صنعتی هستند. البته در جریان برخی فعالیت‌های آتشفشانی نیز ممکن است این سموم آزاد شده و وقتی با باران شسته می‌شوند، وارد مزارع شوند که در ایران فعالیت‌های آتشفشانی در مناطق برنج‌خیز نداریم.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه برنج‌های ایرانی بسیار با کیفیت هستند و از درجه ایمنی بالایی برخوردارند، گفت: این برنج‌ها برای مصرف‌کننده ایرانی مطلوب هستند. البته باید بتوانیم آنها را شناسنامه‌دار کنیم. متاسفانه دیده شده است سودجویانی برنج‌های نامرغوب را با برنج‌های ایرانی مخلوط و به اسم برنج ایرانی به مردم می‌فروشند. با شناسنامه‌دار شدن محصولات تولید داخل، اصالت برنج ایرانی هم حفظ می‌شود.

حسینی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر توزیع برنج‌های آلوده در شمال کشور اظهار کرد: بازرسی‌هایی از سطح بازار انجام و در مرحله اول نتایج مشخص شدند. بر این اساس اسامی هفت برند دارای مشکل به مردم اعلام شد. نتیجه بررسی‌ها در مرحله دوم هم حدود یک ماه آینده و یا زودتر اعلام می‌شود.

وی افزود: اکنون صدها تن از هفت برند اعلامی توقیف و از چرخه مصرف خارج شده‌اند. کشورهای خارجی مبدا این برنج‌ها بودند.

مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه پایش در سطح عرضه به طور مستمر و با جدیت در حال انجام است، اظهار کرد: نمونه‌های برنجی که با استانداردها منطبق نباشند را جمع‌آوری می‌کنیم و به مردم اطلاع می‌دهیم. البته دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بیشتر محموله‌های بزرگ برنج را بازرسی و در صورت اشکال توقیف می‌کنند. خرده‌فروشی‌های جزئی را خود مردم باید مراقب باشند و از خرید آنها خودداری کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5996 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۵ دي بازدید: 1911 ساعت: 6:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
7 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
10 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  فواید زیره برای افراد چاق یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت