روش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی


نام اصلی این غذا، پای فریتو (frito pie)است.

مواد اولیه : برای 6 نفر

گوشت چرخ کرده 900 گرم
فلفل شیرین 3 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
آب 2 فنجان
لوبیا چیتی 425 گرم
چیپس ذرت 4.5 فنجان
پنیر چدار رنده شده 170 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 3/4 فنجان
پیاز قرمز خرد شده 6 قاشق غذاخوری
خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم
گشنیز (خرد شده - اختیاری) به مقدار لازم


طرز تهیه:

در یک قابلمه بزرگ گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شده و بپزد.

سپس فلفل، آرد، نمک و پودر سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد آب را کم کم اضافه کنید.


حال لوبیا را اضافه کنید و مواد را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کنید و بدون درپوش به مدت 12 تا 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ تر شوند. در این مدت زمان، گاه گاهی هم بزنید.


برای سرو، چیپس را بین 6 ظرف دلخواه تقسیم کنید. روی چیپس مخلوط گوشت را بریزید و بعد پنیر، گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید. در صورت دلخواه با خامه ترش و گشنیز تزئین و سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سوران

کد: 6047 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي بازدید: 3179 ساعت: 6:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌هایی برای خوشمزه تر کردن سبزیجات ۱۳۹۲ جمعه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این خوراکی‌های باهوش کننده را بشناسید! کارشناس مسئول مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و ...

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  ظروف یکبار مصرف مناسب با مواد غذایی گرم کدامند؟ در ایام ماه محرم و صفر که بازار نذری داغ است، ظروف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت