کاهش 25 درصدی صادرات سیب به دلیل بالا بودن قیمت


رییس اتحادیه باغداران گفت: با توجه به بالا رفتن قیمت تمام شده سیب در سال جاری، صادرات این محصول نسبت به سال گذشته حدود 25 درصد کاهش یافته است.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو اظهار کرد: امسال هیچ مشکلی از نظر میزان و کیفیت تولید سیب وجود ندارد اما به دلیل بالا بودن قیمت تمام شده آن مشکلاتی در صادرات این محصول به وجود آمده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران در 9 ماهه امسال 135 هزار و 200 تن سیب به ارزش 79 میلیون و 600 هزار دلار به کشورهای مختلف صادر شده که نسبت به سال گذشته حدود 25 درصد از نظر وزنی و 47 درصد از نظر ارزشی کاهش داشته است.

رییس اتحادیه باغداران گفت: قیمت سیب در بازارهای جهانی از نظر صادرکنندگان بالاست و از آنجاکه این محصول مانند دیگر میوه‌ها ریسک‌پذیری برای صاردات دارد آن‌ها می‌خواهند با حاشیه سود بیشتر سیب ایرانی را صادر کنند.

متوسط قیمت جهانی سیب کیلویی یک دلار

شادلو ادامه داد: قیمت سیب در بازارهای جهانی بسته به نوع و کیفیت آن از حدود 0.6 دلار تا حدود1.7 دلار متغیر است که متوسط قیمت این محصول باغی به حدود یک دلار می‌رسد.

وی تصریح کرد: برخی طی ماه‌های گذشته منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیح دادند و به اشتباه اعلام کردند که کشور از نظر تولید میوه‌هایی مانند سیب با مشکل مواجه است و به واردات نیاز دارد.

رییس اتحادیه باغداران افزود‌:‌ البته وزارت جهاد کشاورزی به درستی با بررسی شرایط تولید این محصول اعلام کرد که واردات میوه شب عید ممنوع است.

فقط 30 درصد سیب‌های امسال فروخته شدند

شادلو اظهار کرد: حدود پنج ماه از برداشت و ذخیره‌سازی سیب می‌گذرد اما تنها 30 درصد محصول در بازارهای داخلی و خارجی عرضه شده و حدود 70 درصد آن هنوز در انبارها باقی مانده است در حالی که در همین ماه در سال گذشته حدود 50 درصد محصول فروخته شده بود.

وی تاکید کرد: مسئولان وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و تجارت باید تدبیری بیندیشند تا بازار سیب در داخل و خارج از کشور بهتر از گذشته شود تا تولیدکنندگان متضرر نشوند و از این محصول پر مزیت و اقتصادی کشور بهره مناسبی حاصل شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6143 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن بازدید: 1477 ساعت: 4:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
3 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
7 شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
8 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
9 محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
10 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
11 صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

  خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده می‌شود یک متخصص تغذیه و رژیم‌های درمانی، عنوان کرد: خوردن...

  تغذیه‌ی مناسب برای ورزشکاران کوچک با وجود این که بچه‌ها متابولیسم متفاوتی دارند اما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.
لاغری با افزایش سوخت و ساز بدن افزایش سرعت سوخت و ساز بدن باعث تسریع روند کاهش وزن می شود. به همین دلیل، به بدن خود لطفی کنید و توصیه های زیر را انجام دهید.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»