کاهش 25 درصدی صادرات سیب به دلیل بالا بودن قیمت


رییس اتحادیه باغداران گفت: با توجه به بالا رفتن قیمت تمام شده سیب در سال جاری، صادرات این محصول نسبت به سال گذشته حدود 25 درصد کاهش یافته است.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو اظهار کرد: امسال هیچ مشکلی از نظر میزان و کیفیت تولید سیب وجود ندارد اما به دلیل بالا بودن قیمت تمام شده آن مشکلاتی در صادرات این محصول به وجود آمده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران در 9 ماهه امسال 135 هزار و 200 تن سیب به ارزش 79 میلیون و 600 هزار دلار به کشورهای مختلف صادر شده که نسبت به سال گذشته حدود 25 درصد از نظر وزنی و 47 درصد از نظر ارزشی کاهش داشته است.

رییس اتحادیه باغداران گفت: قیمت سیب در بازارهای جهانی از نظر صادرکنندگان بالاست و از آنجاکه این محصول مانند دیگر میوه‌ها ریسک‌پذیری برای صاردات دارد آن‌ها می‌خواهند با حاشیه سود بیشتر سیب ایرانی را صادر کنند.

متوسط قیمت جهانی سیب کیلویی یک دلار

شادلو ادامه داد: قیمت سیب در بازارهای جهانی بسته به نوع و کیفیت آن از حدود 0.6 دلار تا حدود1.7 دلار متغیر است که متوسط قیمت این محصول باغی به حدود یک دلار می‌رسد.

وی تصریح کرد: برخی طی ماه‌های گذشته منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیح دادند و به اشتباه اعلام کردند که کشور از نظر تولید میوه‌هایی مانند سیب با مشکل مواجه است و به واردات نیاز دارد.

رییس اتحادیه باغداران افزود‌:‌ البته وزارت جهاد کشاورزی به درستی با بررسی شرایط تولید این محصول اعلام کرد که واردات میوه شب عید ممنوع است.

فقط 30 درصد سیب‌های امسال فروخته شدند

شادلو اظهار کرد: حدود پنج ماه از برداشت و ذخیره‌سازی سیب می‌گذرد اما تنها 30 درصد محصول در بازارهای داخلی و خارجی عرضه شده و حدود 70 درصد آن هنوز در انبارها باقی مانده است در حالی که در همین ماه در سال گذشته حدود 50 درصد محصول فروخته شده بود.

وی تاکید کرد: مسئولان وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و تجارت باید تدبیری بیندیشند تا بازار سیب در داخل و خارج از کشور بهتر از گذشته شود تا تولیدکنندگان متضرر نشوند و از این محصول پر مزیت و اقتصادی کشور بهره مناسبی حاصل شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6143 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن بازدید: 1549 ساعت: 4:27 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
7 معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتقاد به شانس شما را چاق می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه به شا...

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
تأثیر تکان‌دهنده سیگنالهای WiFi روی رشد گیاهان پنج دانش آموزان دبیرستانی در دانمارک با انجام یک آزمایش ثابت کردند که سیگنالهای WiFi رشد گیاهان را متوقف می کند.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟