کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف کمتر گوشت قرمز


یک جراح کلیه و مجاری ادراری با بیان اینکه کاهش مصرف گوشت قرمز تاثیر بسزایی در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات دارد، گفت: پرهیز از مصرف الکل نیز در پیشگیری از ابتلا به سرطان به اثبات رسیده است.

به گزارش لقمه، دکتر سیمین وحیدی با بیان اینکه فعالیت جسمانی و مصرف غذای سالم با کالری پائین ‌(کمتر از 125 کیلوکالری در 100 گرم غذا) در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات نقش چشمگیری دارد، گفت: شیوه‌ زندگی صحیح به‌ طور قابل ‌توجهی سبب کاهش احتمال سرطان تهاجمی پروستات می‌شود.

وی گفت: مصرف کمتر از 500‌ گرم گوشت ‌قرمز در‌هفته یا مصرف کمتر از 125‌ کیلوکالری به ‌ازای 100گرم غذا در روز، احتمال تومورهای تهاجمی را در افراد کاهش می دهد.

این جراح کلیه و مجاری ادراری تصریح کرد: مردان مبتلا به سرطان پروستات نیز می‌توانند بیماری خود را کنترل کرده و با استفاده از جیره‌ غذایی و شیوه‌ زندگی از شدت تهاجمی بودن سرطان بکاهند.

وحیدی گفت: مردان برای حفظ سلامت و پیشگیری از سرطان پروستات باید حتی الامکان از افزایش وزن پیشگیری کنند.

وی با تاکید بر اهمیت ورزش در پیشگیری از سرطان یادآور شد: ورزش روزانه و مداوم حداقل به مقدار 30 دقیقه در روز نقش پیشگیری کننده داشته و به میزان 13 درصد از خطر ابتلا به سرطان پروستات می کاهد.

وحیدی محدود کردن مصرف گوشت قرمز را مهمترین راهکار مقابله با سرطان پروستات عنوان کرد و افزود: کاهش مصرف گوشت و چربی‌های اشباع شده به ویژه مصرف نکردن گوشت‌های کنسروی که آغشته به نمک است می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات موثر باشد.

وی تاکید کرد: پرهیز از مصرف الکل در پیشگیری از ابتلا به سرطان به اثبات رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6214 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن بازدید: 1615 ساعت: 11:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
2 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
4 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
6 خوردن ویتامین ها و مکمل ها برای اکثر افراد بی فایده است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲ تير
7 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
8 جراحی کاهش وزن ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
9 این شایعات به ملون نمی چسبد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ فروردين
10 برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي
11 افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول ۱۴۰۰ جمعه ۲۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.