مواد لازم : کیک ( می تونید خودتون درست کنید یا از کیکهای آماده ای که در سوپرها هستند استفاده کنید ) شکلات تخته ای ترجیحا قهوه ای ( شیری ) دلی کارامل طرز تهیه : ابتدا کیک رو ورقه ای برش می دیم ( تقریبا 4 میلیمتر ) بعد بوسیله قالبی که با دهانه قالب شکلاتمون یکی باشه ، برش می دیم ( من از در بطری استفاده کردم ) . شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل قالب مورد نظر می ریزیم . بعد قالب رو روی یه کاغذ روغنی بر می گردونیم تا شکلاهای اضافی بریزه و فقط یه لایه ای از شکلات ، جداره قالب رو بپوشونه . قالب رو بمدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار بدین . نکته : این شکلاتهای رو از کاغذ روغنی جمع کرده و مجددا می تونید مصرف کنید . دلی کارامل رو داخل قیف ریخته و بعد در داخل قالب شکلات می ریزیم . دلی رو تا اندازه ای بریزید که تقریبا 4-3 میلیمتر پایینر از سطح قالب باشه چون قراره روش کیک بذاریم . در آخر برشهای کیکمون رو روش می ذاریم و قالب رو بمدت 20 دقیقه به فریزر هدایت می کنیم . بعد از اینکه قالب رو از فریزر در آوردید ، شکلاتها رو ازش جدا کنید و نذارید وقفه بیفته . می تونید کمی از دلی کارامل رو داخل حفره شکلات بریزید البته در اینصورت ماندگاری شکلات یک روز خواهد شد . این شکلات 4 -3 روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است.بازگشت به صفحه نخست