پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد


یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پیاز در غذا اظهار داشت: پیاز گیاهی است که اثرات درمانی زیادی دارد و در حال حاضر در تمام مناطق دنیا کشت می‌شود ولی می‌گویند که منشأ آن از ایران و افغانستان بوده است.

به گزارش لقمه، مریم مهرآزی افزود: امروزه این گیاه تقریباً‌ در محتویات اغلب غذاهای ایرانی به صورت سرخ شده، پخته یا خام و در کنار غذا دیده می‌شود ولی اغلب افراد بیشتر آن را برای خوش طعم کردن غذا یا گرفتن بوی برخی مواد غذایی مانند مرغ استفاده می‌کنند غافل از اینکه پیاز خواص زیادی مانند خاصیت ضد سرطان، درمان بیماری‌های دستگاه و تنظیم قند خون است.

به گفته این متخصص تغذیه ترکیبات موجود در پیاز از تکثیر بیش از حد و تغییر شکل سلول‌ها جلوگیری کرده و معمولاً مانع از بروز سرطان می‌شود.

عضو انجمن تغذیه ایران تصریح کرد: اگر چه خوردن خام پیاز در کنار غذا بوی نامطبوعی دارد اما باید گفت اثر پیاز خام و تازه بر سلامت بیشتر از پیاز‌های سرخ شده یا پخته است و در پیشگیری از سرطان کبد بسیار مهم است.

مهرآزی خاطرنشان کرد:‌ مردم قدیم عصاره پیاز را برای پیشگیری و درمان آسم استفاده می‌کردند و امروزه گفته می‌شود که ترکیبات موجود در پیاز سبب تحریک عضلات صاف و باز شدن نایژه‌های دستگاه تنفسی می‌گردد.

وی با اشاره به اینکه مبتلایان به دیابت می‌توانند با مصرف پیاز تا حد زیادی قند خون خود را کنترل کنند، افزود: پیاز دارای یک نوع انسولین گیاهی است که برای بیماران دیابتی بسیار مفید است و قند خون را پایین‌ می‌آورد و ترجیحاً‌ مصرف پیاز خام در کنار غذا برای این افراد توصیه می‌شود.

عضو انجمن تغذیه ایران در پاسخ به اینکه آیا این موضوع که توصیه می‌شود در کنار غذاهای رستورانی برای جلوگیری از مسمومیت باید پیاز خورد، گفت: پیاز نوعی آنتی‌بیوتیک قوی محسوب می‌شود که تأثیر فوق‌العاده‌ای در از بین بردن میکروب‌ها دارد بنابراین به افراد توصیه می‌شود برای از بروز مسمومیت غذایی حتماً با غذا پیاز خام مصرف کنند.

مهرآزی بر این نکته تأکید کرد که می‌توان برای از بین بردن بوی پیاز خام پس از مصرف مقداری گردو یا نان سوخته یا مقداری سیب میل کرد اما برخی هم عرق نعنا یا آدامس‌های حاوی اسانس‌های مختلف را انتخاب می‌کنند. 
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 6253 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن بازدید: 3524 ساعت: 12:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
3 پیازقرمز ۳۰ هزار تومانی شد/ افزایش قیمت فلفل دلمه‌ای ۱۴۰۱ يکشنبه ۲ بهمن
4 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
5 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
6 تفاوت قیمت ۴ محصول پرتقاضای میادین میوه و تره بار و سطح شهر چقدراست؟ ۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر
7 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
8 صادرات سیب زمینی و پیاز از ۱۵ فروردین ممنوع است ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۴ فروردين
9 تأثیر معجزه‌آسای‌ روغن کنجد در تقویت پیاز مو ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
10 سوپ پیاز فرانسوی ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
11 استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این كار سلامتی نوزاد خود را بیمه كنید! ویتامین ها و عناصر معدنی که مجموعا « ریز مغذیها » ...

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

  رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: در ماه رمضان به علت کم شدن وعده...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاشنی‌ را چاشنی كارتان كنید مصرف‌کنندگان در سال ۲۰۱۲ به دنبال چه طعم و عطری در غذای خود هستند؟
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.