تفاوت قیمت ۴ محصول پرتقاضای میادین میوه و تره بار و سطح شهر چقدراست؟


پایگاه خبری لقمه: قیمت ۴ محصول پرتقاضای میادین میوه و تره بار تهران شامل پیاز، سیب زمینی، خیار و گوجه فرنگی، اختلاف قابل توجهی نسبت به میانگین قیمت محصولات مشابه در سطح شهر دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، در حال حاضر، انواع پیاز و خیار و همچنین انواع گوجه فرنگی و سیب زمینی که در روزهای گذشته افزایش قیمت داشتند، در میادین میوه و تره بار با نرخ مصوب عرضه می‌شوند.

قیمت این محصولات پرمصرف در میادین میوه و تره بار و میانگین قیمت آنها در سطح شهر به شرح زیر اعلام شده است.

۱- پیاز قرمز در میادین هر کیلوگرم ۴۹۰۰ تومان (در سطح شهر به طور میانگین ۶۵۰۰ تومان)

۲- پیاز زرد و سفید در میادین هر کیلوگرم ۶۲۰۰ تومان (در سطح شهر به طور میانگین ۸ هزار تومان)

۳- سیب زمینی در میادین هر کیلوگرم ۸۴۰۰ تومان (در سطح شهر به طور میانگین ۱۰ هزار تومان)

۴- خیار گلخانه‌ای در میادین هر کیلوگرم ۸۵۰۰ تومان (در سطح شهر به طور میانگین ۱۴ هزار تومان)

۵- خیار کوتاه در میادین هر کیلوگرم ۷۶۰۰ تومان (در سطح شهر به طور میانگین ۱۲۵۰۰ تومان)

۶- خیار رسمی در میادین هر کیلوگرم ۶۹۰۰ تومان (در سطح شهر به طور میانگین ۱۱۵۰۰ تومان)

۷- گوجه فرنگی در میادین هر کیلوگرم ۱۰۴۰۰ تومان (در سطح شهر به طور میانگین ۱۵ هزار تومان)

 

 

خبرنگار: مجید اقلامی

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران

کد: 14515 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ شنبه ۶ آذر بازدید: 1362 ساعت: 1:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
2 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
3 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
4 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
6 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
7 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8 بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
9 اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10 عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد
11 جزییاتی از صحت و سقم گوجه سبز میلیونی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زیاد کباب زغالی نخورید پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهش های محققان دانشگاه آ...

  نکاتی در مورد بادمجان

  خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کارخانه‌های مواد غذایی هر روز محصولات شیرین‌تری را روانه بازار می‌‌کنند/ شکر سم سفید بدون آنکه متوجه باشیم قند و شکر بر سر سفره ایرانی، از صبحانه گرفته تا میان وعده‌ها جا خوش کرده است؛ غافل از اینکه این ماده غذایی می‌تواند زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت،‌ چاقی و حتی سرطان باشد.
صنعتی به نام تولید اسنک اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
نقش تغذیه در کنترل و بهبود شرایط پس از سکته سکته مغزی یکی از بیماری‌هایی است که گاهی بدون علامت خاصی بروز می‌کند و به‌طور ناگهانی نمایان می‌شود. برای همین هم بسیاری از افراد می‌خواهند با شیوه‌های پیشگیری از آن آشنا شوند.