استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز


پایگاه خبری لقمه: این استیک، یک استیک فوق العاده خوش طعم است و شاید بیشتر از هر کسی یک ورزشکار قدرتی قدر آن را بداند. گوشت، سرشار از پروتئین است و خوردن این غذا علاوه بر اینکه خوب سیرتان می کند، انرژی پایداری نیز در اختیارتان قرار می دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، گوشت قرمزغذایی است که شاید بسیاری از افراد، نسبت به آن نظر بدی داشته باشند. اما بدن برای سالم ماندن به همه نوع غذایی نیاز دارد و گوشت قرمز نیز یکی از آن ها است. هیچوقت فراموش نکنید اصل، حفظ تعادل است نه اینکه به کلی یک گروه غذایی را از برنامه تان حذف کنید. پروتئین موجود در گوشت قرمز، کامل ترین نوع پروتئین است و تمام آمینواسیدهای مورد نیاز بدن را در خود دارد. اگر می خواهید پوست و مویی سالم داشته باشید باید بگویم هیچ چیزی بهتر از گوشت نمی تواند به کمکتان بیاید.

 
دستور غذایی که در ادامه می خوانید، یک استیک فوق العاده خوش طعم است و شاید بیشتر از هر کسی یک ورزشکار قدرتی قدر آن را بداند. گوشت سرشار از پروتئین است و خوردن این غذا علاوه بر اینکه خوب سیرتان می کند، انرژی پایداری نیز در اختیارتان قرار می دهد. می توانید آن را در کنار پوره سیر یا سیب زمینی و دیگر سبزیجات پخته شده سرو کنید.
 
مواد لازم:
 
اسپری پخت یا مقداری روغن
یک پیاز قرمز بلند، حلقه حلقه شده (به دو فنجان تقسیمش کنید)
دو قاشق چای خوری سرکه انگور قرمز
دو قاشق غذا خوری عسل
یک دوم قاشق چای خوری نمک
یک قاشق چای خوری آویشن خشک
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
چهار فیله گاو ( 115 گرمی ) که ضخامت هر کدام دو و نیم سانت باشد.
 
 استیک فیله به همراه مارمالاد پیاز قرمز
 
دستور پخت:
 
1- قسمت بالای فر را گرم کنید ( فقط قسمت بالا، نه شعله های پایین )
 
2- یک ماهی تابه نچسب و بزرگ را روی دمای متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. پیازها را به ماهی تابه اضافه کنید. درپوشش را بگذارید و به مدت 3 دقیقه بپزید. سرکه، عسل و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را به ماهی تابه اضافه کنید. حرارت را کاهش دهید و اجازه دهید 8 دقیقه با درب باز، محتویات ماهی تابه بجوشند. در طول این مدت محتویات را دائم بهم بزنید.
 
3- یک چهارم باقی مانده نمک، آویشن و فلفل را به صورت مساوی روی گوشت بریزید. گوشت را روی سینی فر قرار دهید و با اسپری پخت یا کمی روغن چربش کنید. هر سمت گوشت را 4 دقیقه یا تا آن مقدار که دوست دارید پخته شود، در فر بپزید. سپس به همراه میکس پیازی که درست کردید سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دکتر کرمانی

کد: 13450 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان بازدید: 2776 ساعت: 4:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  چگونه چاق شویم؟! دانشمندان در جدید ترین مطالعات خود نشان دادند چاق ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویه‌ها استفاده کنید.