قیمت گوشت و مرغ افزایش نمی‌یابد/ذخیره سازی ۲۰ هزارتن مرغ برای شب عید


معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران با بیان اینکه نمایشگاه‌های بهاره از امروز آغاز و تا ۱۷ اسفند ادامه دارد گفت: ما علاوه بر تولید روزانه حدود ۲۰ هزار تن گوشت مرغ برای شب عید ذخیره کردیم.

به گزارش لقمه، نعمت‌الله ترکی، معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران با بیان اینکه نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا از امروز (هفتم اسفند) آغاز و به مدت 10 روز یعنی تا 17 اسفند ادامه دارد، گفت: در مجموع 30 نمایشگاه در استان تهران دایر خواهد شد که 5 نمایشگاه مختص به شهر تهران بوده و در حکیمیه تهرانپارس، خاوران، مصلی، ولایت و پارک ارم بازگشایی می‌شود.



وی با بیان اینکه در مجموع شش هزار غرفه در این نمایشگاه‌ها در بخش‌های مختلف مانند البسه، کیف، کفش، مواد غذایی، مواد پروتئینی، خشکبار و سایر کالاهای پرمصرف و ضروری پایان سال به مردم عرضه خواهد شد، اظهار کرد: چون واحدهای تولیدی کیف و کفش مستقیما در نمایشگاه حضور دارند 30 درصد تخفیف برای این کالاها قایل شده‌اند و بقیه کالاها نیز از 5 تا 20 درصد تخفیف دارند.



ترکی از آغاز به کار 170 میادین عرضه میوه و تره‌بار خبر داد و افزود: این میادین از 25 اسفند آغاز و تا 15 فروردین ادامه دارد.



معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران با بیان اینکه ما علاوه بر تولید روزانه حدود 20 هزار تن ذخیره گوشت مرغ داریم، خاطرنشان کرد: همچنین 10 هزار تن نیز گوشت قرمز برای سب عید ذخیره‌سازی شده است.



وی اضافه کرد: اکنون 30 هزار رأس دام نیز به صورت پرواری آماده عرضه به بازار است.



وی ادامه داد: ذخیره برنج استان نیز حدود 100 هزار تن و ذخیره پرتقال 3500 تن و سیب 2000 تن است که برای تنظیم بازار در شب عید، اسفند ماه به بازار عرضه خواهد شد.



ترکی با اشاره به اینکه در مجموع در کالاهایی مانند برنج، مرغ، گوشت، روغن، شکر و سایر مایحتاج عمومی مردم ذخیره‌سازی مناسب صورت گرفته و جای هیچ نگرانی نیست، تصریح کرد: هیچ افزایش قیمتی در مورد این کالاها نخواهیم داشت.



وی اظهار کرد: مرغ به قیمت 5800 تا 6000 هزار تومان عرضه خواهد شد و قیمت مرکبات نیز دو روز قبل از عرضه اعلام می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 6283 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۷ اسفند بازدید: 3009 ساعت: 11:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زمان‌های مفید برای خوردن، خوابیدن و مصرف مکمل‌ها در حالی که هرگز بهترین زمان برای سیگار کشیدن یا خوردن غذاهای بی کیفیت چرب وجود ندارد اما از نظر علمی و پزشکی رفتارهای سالم را باید در بهترین زمان خودش انجام داد.
نحوه برخورد با انواع مسمومیت ها مسمومیت‌های گوارشی از شایع‌ترین مسمومیت‌هاست كه می‌تواند ناشی از مصرف غذاهای فاسد، داروی اشتباه و یا بیش از حد، خوردن دارو به قصد خودكشی و... باشد.
جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان و تسکین درد، التهاب و تهوع و همینطور افزایش و تقویت ایمنی بدن است که البته استفاده از آن محدودیت هایی هم دارد.