قیمت گوشت و مرغ افزایش نمی‌یابد/ذخیره سازی ۲۰ هزارتن مرغ برای شب عید


معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران با بیان اینکه نمایشگاه‌های بهاره از امروز آغاز و تا ۱۷ اسفند ادامه دارد گفت: ما علاوه بر تولید روزانه حدود ۲۰ هزار تن گوشت مرغ برای شب عید ذخیره کردیم.

به گزارش لقمه، نعمت‌الله ترکی، معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران با بیان اینکه نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا از امروز (هفتم اسفند) آغاز و به مدت 10 روز یعنی تا 17 اسفند ادامه دارد، گفت: در مجموع 30 نمایشگاه در استان تهران دایر خواهد شد که 5 نمایشگاه مختص به شهر تهران بوده و در حکیمیه تهرانپارس، خاوران، مصلی، ولایت و پارک ارم بازگشایی می‌شود.



وی با بیان اینکه در مجموع شش هزار غرفه در این نمایشگاه‌ها در بخش‌های مختلف مانند البسه، کیف، کفش، مواد غذایی، مواد پروتئینی، خشکبار و سایر کالاهای پرمصرف و ضروری پایان سال به مردم عرضه خواهد شد، اظهار کرد: چون واحدهای تولیدی کیف و کفش مستقیما در نمایشگاه حضور دارند 30 درصد تخفیف برای این کالاها قایل شده‌اند و بقیه کالاها نیز از 5 تا 20 درصد تخفیف دارند.



ترکی از آغاز به کار 170 میادین عرضه میوه و تره‌بار خبر داد و افزود: این میادین از 25 اسفند آغاز و تا 15 فروردین ادامه دارد.



معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران با بیان اینکه ما علاوه بر تولید روزانه حدود 20 هزار تن ذخیره گوشت مرغ داریم، خاطرنشان کرد: همچنین 10 هزار تن نیز گوشت قرمز برای سب عید ذخیره‌سازی شده است.



وی اضافه کرد: اکنون 30 هزار رأس دام نیز به صورت پرواری آماده عرضه به بازار است.



وی ادامه داد: ذخیره برنج استان نیز حدود 100 هزار تن و ذخیره پرتقال 3500 تن و سیب 2000 تن است که برای تنظیم بازار در شب عید، اسفند ماه به بازار عرضه خواهد شد.



ترکی با اشاره به اینکه در مجموع در کالاهایی مانند برنج، مرغ، گوشت، روغن، شکر و سایر مایحتاج عمومی مردم ذخیره‌سازی مناسب صورت گرفته و جای هیچ نگرانی نیست، تصریح کرد: هیچ افزایش قیمتی در مورد این کالاها نخواهیم داشت.



وی اظهار کرد: مرغ به قیمت 5800 تا 6000 هزار تومان عرضه خواهد شد و قیمت مرکبات نیز دو روز قبل از عرضه اعلام می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شبستان

کد: 6283 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۷ اسفند بازدید: 2908 ساعت: 11:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
2 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
3 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
6 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
7 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
8 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
9 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
10 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
11 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خطر عسل برای کودکان زیر یکسال با تولد اولین نوزاد ممکن است با مشاهده برخی رفتارها سوالاتی ذهن والدین را درگیر کند اینکه نوزاد تازه متولدشده زیاد می‌خوابد؟، نزدیک‌بین است، چه مدت پس از تولد می‌خندد، آیا دچار اضطراب می‌شود یا نه و چه موادغذایی را نباید تا یک سالگی به کودک داد و....
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
کاهش وزن با برداشتن چربی اضافی محققان آمریکایی با هشدار درباره برداشتن چربی‌های اضافی بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی و سلامتی تاکید کردند که برداشتن چربی‌ها فقط در شرایط خاصی جایز است.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.