نگذارید بدنتان ترشی بیندازد


حالت اسیدیته بدن را با pH زیر 7 خون تعریف می‌کنند؛ یعنی اینکه بدن اسیدی شده و معمولاً مشکلاتی از قبیل درد مفاصل، خستگی و حتی بیماری‌های جدی‌تر مانند سرطان به بار می‌آورد.به عقیده برخی از محققان بین حالت اسیدیته بدن و ابتلا به سرطان ارتباط وجود دارد. برای همین لازم است که به هر ترتیبی بدن را از این حالت در آورده و به حالت آلکانیک یا بازی نزدیک‌تر کرد و این کار به کمک مصرف مواد غذایی مناسب مانند کنجد بوداده امکان‌پذیر است. با ما باشید تا با مواد غذایی مناسب برای کاهش حالت اسیدی بدن بیشتر آشنا شوید.

به گزارش لقمه، چگونه می‌شود فهمید بدن اسیدی شده است؟اگر صبح‌ها مدام احساس خستگی می‌کنید و یا اینکه بین ساعت 1 تا 3 صبح از خواب بیدار می‌شوید و خوابتان به هم می‌ریزد، اگر از سوزش معده رنج می‌برید یا اینکه صبح‌ها نفستان سنگین است، اگر مدام دست و پایتان یخ می‌زند، پاهایتان عرق می‌کند و نمی‌توانید سرما را تحمل کنید؛ یعنی اینکه بدنتان علائم استرس فیزیولوژیکی را نشان می‌دهد که ناشی از حالت اسیدی است. در حالت کلی هر بیماری مزمن بدن از حالت اسیدی ناشی می‌شود که دیابت، بیماری‌های کلیوی و سرطان‌ها جزئی از آن‌ها هستند.

پتاسیم

پتاسیم نیز به اندازه سدیم خواص بازی دارد و برای خنثی کردن اسیدهای عضلات مفید است. برای جذب پتاسیم بیشتر نیز می‌توانید کلم سبز، کلم قرمز و کلم برگ، پوست سیب‌زمینی، زیتون، سرکه سیب غیر پاستوریزه، کاهو، کلم بروکسل، خیار، شاهی، جوانه گندم، ماهی، شیر سویا و غیره مصرف کنید.

سدیم

سدیم یکی از آلکانی‌ترین معدنی‌های موجود است. تأثیر این ماده معدنی بیشتر در ناحیه دستگاه گوارش دیده می‌شود.می‌توانید با مصرف کرفس، ژلاتین، جعفری، زرده تخم‌مرغ، ماهی، نخود، مارچوبه، خرما، انجیر، کلم سبز، دانه کنجد، تخمه آفتاب‌گردان، سبزیجات برگ سبز، برگ‌های چغندر، قاصدک و شاهی سدیم زیادی دریافت کنید.

منیزیم

منیزیم باعث آرامش بدن می‌شود. این ماده معدنی بیشترین تأثیر را در ناحیه سیستم عصبی به جا می‌گذارد.ذرت، تمام سبزیجات زردرنگ، گندم کامل، جوانه گندم، آب قلم گوساله، ژلاتین، خرما، انجیر خشک، ماهی، شیر بز، اسفناج، گندم سیاه، شیر سویا، چغندر، توفو، شاهی و دمنوش میوه رازک بیش‌ترین میزان منیزیم برای کاهش حالت اسیدی بدن را در اختیارتان می‌گذارند.

کلسیم

بیش‌ترین تأثیر کلسیم در خنثی کردن حالت اسیدی استخوان‌هاست.در بین مواد غذایی حاوی کلسیم می‌توان به دانه کنجد، بادام، آووکادو، سبزیجات برگ سبز تیره، جلبک‌های دریایی، شاهی، پنیرهای غیرپاستوریزه، کلم‌ها، ژلاتین، ماهی، گل کلم، بروکلی، غلاتی مانند گندم کامل، ارزن، برنج قهوه‌ای، جو دو سر و همچنین انجیر اشاره کرد که حاوی بیش‌ترین میزان این ماده معدنی هستند.

منگنز

منگنز برای خنثی کردن اسیدهایی که در مغز جا خوش کرده‌اند مناسب است.گردو، سبزیجات سبز خام، آناناس، بلوبری و جو دوسر از بهترین منابع غذایی منگنز هستند.

مواد معدنی مناسب برای خنثی‌سازی اسید:

به عقیده محققان درست است که لیموترش یکی از میوه‌های ترش محسوب می‌شود اما اگر به اندازه مصرف شود به کاهش حالت اسیدی سلول‌ها کمک می‌کند. لیموترش سرشار از اسیدسیتریک است؛ اما درعین‌حال حاوی مواد معدنی نیز می‌باشد. زمانی که آب لیموترش جذب بدن می‌شود اسیدسیتریک آن به سرعت به اسیدکربنیک تبدیل شده و از آن چیزی جز مواد معدنی باقی نمی‌ماند که به خنثی کردن حالت اسیدی کمک می‌کنند. همچنین مواد غذایی مانند گوشت قرمز، کله‌پاچه، سفیده تخم‌مرغ، عدس، لوبیا سفید و غیره حالت اسیدی بدن را بالا می‌برند. البته بیشترین حالت اسیدی مربوط به قند سفید، آرد سفید و مواد غذایی تهیه‌شده از آن، پاستاها، شیرینی‌جات، روغن‌های تصفیه‌شده، چای، قهوه، الکل، شکلات و آبگوشت‌های چرب می‌باشد.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از : آرمان

کد: 6330 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۵ اسفند بازدید: 3760 ساعت: 2:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشگیری از پوکی استخوان با رژیم غذایی سرشار از مواد معدنی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
2 همه چیز درباره برنج قهوه‌ای ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد
3 تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ خرداد
4 فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت
5 خواص معجزه آسای تره فرنگی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۹ اسفند
6 پیشگیری از موخوره با تغذیه درست ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ بهمن
7 بامیه در کاهش فشار خون و درمان یبوست موثر است ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۴ مرداد
8 جعفری؛ مفید برای رفع کبودی ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ بهمن
9 كاهـش دوران نقاهـت با آناناس ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ دي
10 مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  شما هم چای را داغ داغ می نوشید؟ نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابت...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت