مراقب بهداشت فردی باشید/ نگرانی از شیوع بیماریهای گوارشی


رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد در ایام نوروز مراقب بهداشت فردی و بیماریهای تنفسی باشند که هنوز فروکش نکرده است.

به گزارش لقمه، دکتر محمدمهدی گویا برای سلامت مردم و مسافران در ایام نوروز، گفت: در ایام نوروز بیماریهای گوارشی بیش از همه بیماریها شیوع می‌یابد و نگرانی اصلی ما نیز این بیماریهاست.

وی افزود: در ایام تعطیل مردم بیشتر در خارج از منزل هستند و غذای خانگی کمتر می‌خورند، همچنین احتمال دسترسی به آب آشامیدنی سالم در برخی مناطق میسر نیست.

گویا گفت: به همین دلیل آموزش و اطلاع‌رسانی را در زمینه بیماری‌هایی که در این ایام ممکن است شایع شوند، انجام می‌دهیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت افزود: بیماریهای تنفسی هنوز فروکش نکرده، بنابراین باید نسبت به آن حساس بود، چرا که شرایط آب و هوایی بر روی آن تأثیر خواهد گذاشت.
او گفت: توصیه ما به مردم این است که بهداشت فردی خود را رعایت کنند، به خصوص شست و شوی مناسب دست‌ها بسیار اهمیت دارد.

گویا گفت: مردم از خود درمانی به خصوص در سفر خودداری کنند، چرا که این کار ممکن است مشکل‌آفرین شود. به مردم توصیه می‌کنیم اگر به هنگام سفر مبتلا به بیماری شدند، به نزدیکترین مرکز بهداشت و درمان مراجعه کنند.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :مهر

کد: 6405 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند بازدید: 2622 ساعت: 6:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! ۱۴۰۴ شنبه ۱۸ آبان
2 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
3 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
4 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 بازگشت یک بیماری مسری به ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
7 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
8 بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی ۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
9 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  چاقو، قاتل ویتامین ها برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل ...

  همه چیز در مورد رژیم سرکه سیب کارشناسان معتقدند که سرکه سیب چربی ها را می سوزاند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت