غذای مانده را چگونه نگهداری کنیم؟


ترشی، سرکه ها و آبلیمو را نباید در ظروف فلزی (به خصوص مسی) نگهداری کرد.

به گزارش لقمه، بیش از دو بار گرم کردن غذای پخته کار صحیحی نیست، زیرا هم خطر آلودگی آن بیشتر است و هم ارزش غذایی آن کم شده است.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این مطلب اظهار داشت: غذای پخته ای که در یخچال نگهداری می شود برای مصرف دوباره باید به خوبی گرم شود به طوری که همه جای آن حدود 70 درجه سانتی گراد حرارت ببیند. سعیده معانی افزود: غذای پخته را حتما باید در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید و بهتر است غذای پخته شده را در ظروف کوچک و ترجیحا مسطح قرار داد تا در یخچال سریع تر خنک شود.

وی در خصوص نگهداری مواد غذایی در یخچال گفت: مواد غذایی بسته بندی شده در حلب یا قوطی های کنسرو بهتر است بعد از باز شدن به ظروف شیشه ای یا استیل مخصوص مواد غذایی منتقل شوند و سپس در یخچال نگهداری شود زیرا امکان دارد مواد این ظروف از قسمتهای بریده شده با مواد غذایی ترکیب شوند. این کارشناس تغذیه ادامه داد: ترشی، سرکه ها و آبلیمو را نباید در ظروف فلزی (به خصوص مسی) نگهداری کرد و لازم است مواد غذایی که در منزل نگهداری می شود را هر چند وقت یک بار کنترل و از نظر آلودگی و فساد احتمالی بررسی کرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وب دا

کد: 6461 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين بازدید: 2092 ساعت: 7:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 دسترسی به انسولین در کشور رو به بهبود است ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 خبر مهم معاون پزشکیان درباره تامین دارو ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 چرا بدن به منیزیم نیاز دارد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
8 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
بهترین راه جلوگیری از آفت‌زدگی حبوبات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مخلوط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک و جرم‌بر با فرآورده‌های سفید کننده به دلیل تولید بخارات و گازهای بسیار سمی و خفه کننده، جداً خودداری کنید.
بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.