مادران چاق مراقب تولد نوزادان‌شان باشند


پزشکان انگلیسی معتقدند خطر به دنیا آمدن نوزاد مرده از مادرانی که پیش از بارداری یا در ابتدای این دوران،‌ چاق هستند، بیشتر است.

به گزارش لقمه، این پزشکان با بیان اینکه بالا بودن شاخص توده بدنی پیش از بارداری یا اوایل این دوران در تولد نوزاد مرده موثر است، اظهار کردند: این خطر برای زنانی که به چاقی شدید مبتلا هستند تشدید می‌شود. طبق بررسی‌ها حدود 2.7 میلیون مورد تولد نوزاد مرده در سال 2008 میلادی گزارش شده و حدود 3.6 میلیون نوزاد هر سال در 28 روز نخست زندگی فوت می‌کنند.

شاخص توده بدنی یا BMI اندازه چربی بدن بر اساس وزن و قد است. شاخص توده بدنی بین 19 تا 24 سالم در نظر گرفته شده در حالی که شاخص توده بدنی 25 تا 29 نشان‌دهنده اضافه وزن است. با این حال هنوز عدد شاخص توده بدنی برای پیشگیری از تولد نوزاد مرده تعیین نشده است. این پزشکان دریافتند حتی افزایش ناچیز شاخص توده بدنی در زنان با افزایش خطر تولد نوزاد مرده مرتبط است. به این ترتیب بیشترین خطر در گروه زنان با چاقی شدید مشاهده می‌شود. زنان با شاخص توده بدنی 40 در مقایسه با زنان با شاخص توده بدنی 20، دو تا سه برابر بیشتر در معرض به دنیا آوردن نوزاد مرده هستند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6566 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين بازدید: 2615 ساعت: 1:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هزینه جراحی های چاقی از یک تا 20 میلیون تومان ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر
2 خواص سبزیجات زرد و نارنجی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ خرداد
3 شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۱ ارديبهشت
4 این آقایان به پوکی استخوان مبتلا می شوند ۱۳۹۳ شنبه ۱۶ فروردين
5 چاقی مرگ چیست؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۷ اسفند
6 به خاطر لثه هایتان لاغر شوید! ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور
7 آیا عملکرد اجتماعی چاق‌ها و لاغرها تفاوت دارد؟ ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ خرداد
8 کدام درمان چاقی مناسب شماست؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱ بهمن
9 یکی از مزایای شگفت آور تناسب اندام ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ دي
10 وزن كم و زیاد خودتان را جدی بگیرید ۱۳۹۱ جمعه ۲۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  چگونه غذا بخوریم تا فشار خون نگیریم وزارت بهداشت مجموعه‌ایی از دستورالعمل‌ها در رابطه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.