با مصرف نان چاق می شویم یا نه؟


متخصصان سلامت تاکید کردند که مصرف نان موجب اضافه وزن نمی‌شود.

به گزارش لقمه، 20 درصد از زنان استرالیایی به دلیل اینکه فکر می‌کنند نان موجب چاقی آن‌ها می‌شود پس از مصرف نان دچار عذاب وجدان می‌شوند. در واقع یک مطالعه ملی در استرالیا از میان 1000 زن به این نتیجه رسید که مصرف نان موجب اضافه وزن یا چاقی نمی‌شود. این در حالی است که 43 درصد زنان استرالیایی در صورت رژیم گرفتن نان را از غذای خود حذف کرده‌اند. به دنبال این باور تعدادی از زنان نیز به استفاده از نان‌های رژیمی روی آورده‌اند.

همچنین در استرالیا 15 درصد والدین مصرف نان توسط فرزندشان را از ترس اضافه وزن در آن‌ها محدود کرده‌اند. در حالی که تعدادی از زنان این کشور از ترس اضافه وزن نان مصرف نمی‌کنند 83 درصد آنها به دلیل علاقه به طعم نان، مصرف آن را ترک نکرده‌اند. در واقع بسیاری زنان از مضرات کاهش مصرف نان آگاه نیستند. به گفته متخصصان تغذیه و سلامت افراط حتی در رژیم‌های غذایی نیز می‌تواند به اندازه مصرف بالای شکر مضر باشد.

به گزارش دیلی میل، مصرف صحیح و به اندازه نان، فواید بسیاری برای سلامت از جمله کمک به گوارش، افزایش انرژی و سلامت قلب و عروق دارد. در این مطالعه هیچ شواهدی مبنی بر تاثیر نان بر اضافه وزن تایید نشده است.

یافته‌های یک مطالعه نشان می‌دهد افرادی که میزان زیادی غلات سبوس‌دار مصرف می‌کنند از جمله کسانی که نان کامل مصرف می‌کنند احتمال اضافه وزن در آن‌ها کمتر است. بسیاری زنان از ارزش‌های غذایی که در نان موجود است مانند فیبر، ویتامین B، منیزیم و آهن آگاه نیستند. نان همچنین برای کودکان در کنار فیبر و ویتامین B به تامین امگا 3 مورد نیاز بدن آنها نیز کمک می‌کند.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7426 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۸ مهر بازدید: 1118 ساعت: 6:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سند ملی گردشگری بعد از ۱۵ سال خاک خوردن ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد
2 نان سنگک در ماه رمضان گران نمی‌شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد
3 طرز تهیه محشی کوسا (دلمه کدو) ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت
4 وجود عوامل خطرزای میکروبی در نان‌های غیربهداشتی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
5 با قاشق و چنگال عقیق ناهار می‌خورم! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۳ فروردين
6 زنان بامصرف میوه ریسک ابتلا به استرس روانی را کاهش دهید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
7 شکلات مرغوب را چگونه تشخیص دهیم! ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
8 داروهای گیاهی برای مبتلایان به امراض قلبی بی‌ضررند؟ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۱ اسفند
9 بهترین مواد غذایی برای حفظ سلامتی و زیبایی بانوان ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
10 علل ابتلا به سرطان پانکراس چیست؟ ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
11 خانم‌ها برای عملکرد درست بدنتان از مصرف این مواد غذایی غافل نشوند ۱۳۹۵ يکشنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

  در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
این روغن برای سرخ کردن نیست! برای سرخ کردن مواد غذایی تان از روغن زیتون به دلایل زیر استفاده نکنید.
پایین‌ترین هزینه ماهانه یک خانواده 5 نفره چقدر است؟ در سالهای اخیر که معجزات هزاره سوم پولهای نفت کشور را با شعبده بازی و شامورتی بازی غیب کرده و تحریم را بر سر ملت ریخته اند، مهمانی ناخوانده به نام گرسنگی به خانه های اقشاری از مردم راه یافته است. اکنون هربار که به مغازهای پا میگذاری، گرسنه ای سر میرسد و از تو تقاضا میکند برایش تکه ای پنیر یا قالبی کره یا بسته ای نان بخری. هرچقدر هم در گوش ما بخوانند که این گدایان ثروتمندند و حقه بازند و زیر پوشش باندهای مافیایی فعالیت میکنند، به خرج ما نمیرود چون ما با چشم میبینیم که از سال 84 تا 92 ما که ما باشیم و شغل داریم و سر هر ماه حقوقی به حساب مان ریخته میشود، در خرج زندگی لنگ میزنیم...
صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟! وعده های غذاییبه طور کل در علم تغذیه در مورد یک وعده غذایی صحیح صحبت نمی‌شود و در مورد الگوی خوراکی صحیح صحبت می‌شود.