طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با طعم توت فرنگی


شیرینی ناپلئونی از جمه شیرینی هایی است که بیشتر مردم دوست دارند. البته بماند که خوردن آن بسیار دشوار است.

به گزارش لقمه، مخصوصا اینکه بین لایه های خمیری آن پر شده باشند از خامه. اما ما در اینجا به جای خامه، پنیر خامه ای برای بخش میانی انتخاب کرده ایم و قرار است با میوه تازه و خوشمزه توت فرنگی سرو شود.

 

مواد لازم

• پنیر خامه‌ای شکلاتی

• ¼ پیمانه + 3 قاشق غذاخوری شکر

• 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

• 225 گرم پنیر خامه‌ای

• دو قاشق غذاخوری + دو قاشق چایخوری شیر

• نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل

• دو ورق خمیر شیرینی

• یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده

• 1 ¾ پیمانه توت فرنگی تازه

• پودر قند

• برگ‌های تازه نعنا

 

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. دو لایه کاغذ روغنی کف سینی بچینید.

2. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیرها را به شش بخش مساوی تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید. با قلم‌‎مو روی خمیرها تخم مرغ بمالید. سپس به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند. خمیرها را از سینی خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند.

 

3. برای تهیه پنیر خامه ای شکلاتی، در یک کاسه متوسط، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر، پنیر خامه ای، شیر و وانیل را با چنگال هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط شکر را بیفزایید.

 

4. برای درست کردن شیرینی ناپلئونی، 2.5 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای شکلاتی را روی هر کدام از نان ها بگذارید. روی آنها ¼ پیمانه توت فرنگی خرد شده بگذارید و روی آن، یک لایه نان دیگر قرار دهید تا حالت ساندویچی به خود بگیرند.

 

5. روی آنها پودر قند بپاشید و با برگ نعنا و توت فرنگی تزئین و سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6598 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ ارديبهشت بازدید: 2993 ساعت: 4:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
5 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
6 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
9 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
10 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
11 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌...

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

  احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم احتمال ابتلا به سنگ کلیه به دلیل عواملی مثل کاهش م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مُسکن هایی که بلای جان می شوند! این قرص‌ها قرار است دوست شما باشند، همدم‌هایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث می‌شوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكته‌ها را در مورد مسكن‌ها بدانید.
دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد پایگاه خبری لقمه: مطالعه روی بیش از ۴۰۰ هزار نفر که تا ۲۴ سال تحت نظر بودند، نشان می‌دهد کسانی که چربی رژیم غذایی خود را از گیاهان در مقایسه با حیوانات دریافت کرده‌اند، با احتمال مرگ بسیار کمتری روبرو بودند.
شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
آشنایی با خواص میوه کاکتوس چند سالی است میوه‌های عجیب و غریبی به کشورمان راه یافته است. میوه‌هایی با اشکال و طعم‌های متفاوت که هر ذائقه‌ای را با طعم منحصر به فردش مجذوب می‌کند. یکی از این عجایب دنیای زمینی میوه کاکتوس است. در ایران به آن گلابی خاردار یا انجیر کاکتوس گفته می‌شود.