11 فرآورده غذایی نشان ایمنی و سلامت دریافت کردند


در نهمین مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت، یازده فرآورده غذایی موفق به کشف این نشان شدند.

به گزارش لقمه، در این مراسم دکترهدایت حسینی مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در راستای ارتقا امنیت غذایی در کشور گفت: اعطای نشان ایمنی و سلامت به تولیدی‌هایی صورت می‌گیرد که در این راستا حرکت می‌کنند.

وی ایجاد فضای رقابتی، تشویق تولیدکنندگان و امکان شناسایی محصولات غذایی و آشامیدنی سلامت محور توجه مصرف‌کنندگان را از اهداف اعطای این نشان دانست و گفت: نشان ایمنی و سلامت از سوی سازمان غذا و دارو به تولیدی‌ها داده می‌شود. این نشان به صورت یک سیب سبزرنگ که تیک سلامت روی آن وجود دارد به صورت برچسب روی محصول قرار می‌گیرد.

به گفته مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، عدم استفاده از مواد شیمیایی، به حداقل رسیدن کالری و ترکیبات مخاطره‌آمیز مثل نمک، اسید چرب فراوان و بهبود ارزش تغذیه‌ای از معیارهای بررسی فرآورده‌های غذایی برای اعطای نشان ایمنی و سلامت است.

حسینی همچنین با بیان اینکه تاکنون این مراسم در 8 مرحله برپا شده است، گفت:‌ در طول این 8 مرتبه به 87 فرآورده غذایی نشان اعطا شده است و بیشترین گروهی که توانستند نشان سلامت را در ایران دریافت کنند فرآورده‌های لبنی بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، دوغ گرمادیده بدون گاز غنی شده با ویتامین D3 ،‌ شیر پاستوریزه نیم چرب غنی شده با ویتامین D3، ماست پروبیوتیک نیم چرب،‌ پنیر پروبیوتیک کم چرب، ماست پاستوریزه پروبیوتیک کم چرب، پنیر پاستوریزه کم چرب، آب انار ارگانیک، سرکه بالزامیک، روغن زیتون بکر، ماکارونی با آرد سمولینا، غلات صبحانه دارای انواع ویتامین، املاح و فیبر فرآورده‌هایی بودند که امروز موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت شدند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6604 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت بازدید: 1710 ساعت: 3:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط شگفت‌انگیز هنوخ و تب مدیترانه‌ای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ آبان
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
5 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
6 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
8 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
10 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
11 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید هر میوه را در فصل خودش خورد؟ پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه بر این باورند ک...

  میان‌وعهده‌های انرژی‌زا برای دانش آموزان یک متخصص تغذیه ساندویچ تخم مرغ را به دلیل انرژی‌ز...

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.
ماست، بمب کلسیم کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که ماست یک منبع عالی کلسیم است، افزود: یک بسته 250 گرمی ماست حاوی یک سوم میزان کلسیم لازم روزانه است.