11 فرآورده غذایی نشان ایمنی و سلامت دریافت کردند


در نهمین مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت، یازده فرآورده غذایی موفق به کشف این نشان شدند.

به گزارش لقمه، در این مراسم دکترهدایت حسینی مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در راستای ارتقا امنیت غذایی در کشور گفت: اعطای نشان ایمنی و سلامت به تولیدی‌هایی صورت می‌گیرد که در این راستا حرکت می‌کنند.

وی ایجاد فضای رقابتی، تشویق تولیدکنندگان و امکان شناسایی محصولات غذایی و آشامیدنی سلامت محور توجه مصرف‌کنندگان را از اهداف اعطای این نشان دانست و گفت: نشان ایمنی و سلامت از سوی سازمان غذا و دارو به تولیدی‌ها داده می‌شود. این نشان به صورت یک سیب سبزرنگ که تیک سلامت روی آن وجود دارد به صورت برچسب روی محصول قرار می‌گیرد.

به گفته مدیر اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، عدم استفاده از مواد شیمیایی، به حداقل رسیدن کالری و ترکیبات مخاطره‌آمیز مثل نمک، اسید چرب فراوان و بهبود ارزش تغذیه‌ای از معیارهای بررسی فرآورده‌های غذایی برای اعطای نشان ایمنی و سلامت است.

حسینی همچنین با بیان اینکه تاکنون این مراسم در 8 مرحله برپا شده است، گفت:‌ در طول این 8 مرتبه به 87 فرآورده غذایی نشان اعطا شده است و بیشترین گروهی که توانستند نشان سلامت را در ایران دریافت کنند فرآورده‌های لبنی بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، دوغ گرمادیده بدون گاز غنی شده با ویتامین D3 ،‌ شیر پاستوریزه نیم چرب غنی شده با ویتامین D3، ماست پروبیوتیک نیم چرب،‌ پنیر پروبیوتیک کم چرب، ماست پاستوریزه پروبیوتیک کم چرب، پنیر پاستوریزه کم چرب، آب انار ارگانیک، سرکه بالزامیک، روغن زیتون بکر، ماکارونی با آرد سمولینا، غلات صبحانه دارای انواع ویتامین، املاح و فیبر فرآورده‌هایی بودند که امروز موفق به دریافت نشان ایمنی و سلامت شدند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6604 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ ارديبهشت بازدید: 1681 ساعت: 3:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
4 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
5 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
6 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
7 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
9 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
11 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مهمترین علائم اختلالات تغذیه‌ای چیست؟ با توجه به تمرکز افراطی جامعه‌ آمریکا بر کمال‌گرا...

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟ محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟
حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پرداخت می‌شود.
7 نکته برای غذا خوردن در رستوران پایگاه خبری لقمه: فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.
زنان زودتر لاغر می شوند یا مردان؟ مردان غذا را به عنوان ماده ای برای سیر شدن و رهایی از گرسنگی می بینند و از این رو کاهش وزن برای آنها بسیار راحتتر و سریعتر اتفاق می افتد.