به گزارش لقمه، برای اشخاصی که دوست دارند وزن کم کنند، رژیم پر از پروتئین سفارش میشود، ولی چنین رژیمی به تنهایی بس نیست و باید با میوه و سبزی همراه باشد. سبزیجات کم کالری عبارتند از:
قارچ :
سرشار از ویتامین D و آنتیاکسیدان است، سیستم ایمنی را تقویت میکند و سبب کاهش وزن و جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی میشود. یک فنجان قارچ فقط شامل 1.2 گرم کربوهیدرات است.
تربچه :
برای انواع دیابت مفید است و به کاهش وزن کمک میکند. در رفع یبوست مؤثر است. این سبزی برای دندانها، دهان، اعصاب، مو و ناخن نیز بسیار مفید است. هر شش تربچهی خام فقط .5 گرم کربوهیدرات دارد.
فلفل فرنگی :
منبع ویتامین C و مادهای به نام لیکوپن است که برای حفظ سلامت قلب بسیار مهم است. فلفل همچنین به تصفیه خون کمک میکند و برای بیماران کلیوی بسیار مفید است. نصف فنجان فلفل فرنگی خام فقط حامل 2.3 گرم کربوهیدارت است.
خیار :
سرشار از ویتامین A ، B و C ، اسیدفولیک و ویتامین D است. این ویتامینها برای حفظ سلامت پوست و کاهش سطح اسید اوریک بسیار مهم هستند. خیار یبوستهای شدید را درمان میکند و سبب کاهش وزن میشود. نصف فنجان خیار فقط شامل 1 گرم کربوهیدرات است.
زیتون :
بسیار مغذی است و استفاده از آن، از سلامتی پوست تا سلامتی قلب را به همراه دارد. 5 زیتون سبز یا سیاه فقط شامل 0.1 تا 0.7 گرم کربوهیدارت است.
بازگشت به صفحه نخست