برای چه آووکادو بخوریم؟


آواکادو خواص درمانی زیاد و طعم خوبی دارد. مهم نیست آن را خام یا پخته مصرف کنید، این میوه باید در رژیم غذایی شما قرار گیرد تا مواد معدنی و ویتامین‌های بدن شما را افزایش دهد.

به گزارش لقمه، این میوه باید در رژیم غذایی شما قرار گیرد تا مواد معدنی و ویتامین‌های بدن شما را افزایش دهد و در دراز مدت خطر ابتلا به بیماری‌ها را، که حتی می‌تواند کشنده نیز باشد، کاهش ‌دهد. اگر هنوز برای خوردن هر روز آن متقاعد نشده‌اید، به نکات زیر توجه کنید.

1. سرشار از کاروتنوئید است

آواکادو سرشار از مجموعه‌ای از مواد مغذی و کاروتنوئیدها (به خصوص لوتئین) است که از شما در برابر بیماری‌های چشمی محافظت می‌کند. چشم‌های شما یکی از با ارزش‌ترین دارایی شما است و همان طور که می‌دانید با افزایش سن، بینایی نیز کاهش می‌یابد. اما راههایی وجود دارد که این روند را کند می‌کند. بهتر است با رژیم غذایی متعادل و خوب آغاز کنید، رژیمی که حداقل روزی یک آواکادو را در خود داشته باشد. این روش بهترین راه برای دریافت کاروتنوئیدها (از لوتئین و آلفا کاروتن گرفته تا بتا کاروتن، توکوفرول و زاکسانتین) که بدن شما به مقدار زیادی به آن نیاز دارد. به خاطر طعم خوب این میوه، می‌توانید به آسانی آن را در سالاد خود بریزید. این روش بهتر از مصرف قرص و مکمل‌های غذایی برای دریافت لوتئین روزانه شما است.

2. کلسترول را کاهش می‌دهد

همان طور که می‌دانید، دو نوع کلسترول وجود دارد: کلسترول خوب و بد. کلسترول بد که منشا آن غذاهای چرب و شکردار است، می‌تواند به ارگان‌های حیاتی و شریان‌های شما آسیب برساند اما خوشبختانه شما می‌توانید به راحتی با خوردن مداوم آواکادو آن را کنترل کنید. با مصرف آواکادو، به دلیل مقدار زیاد اسید اولئیک، کلسترول را به سرعت، به طور طبیعی و بدون تاثیرات جانبی پایین خواهید آورد. به دلیل مقدار زیاد فولات، این میوه خطر بیماری قلبی را نیز کاهش می‌دهد.

3. از اضافه وزن جلوگیری می‌کند

اگر می‌خواهید لاغر شوید، راهی بهتر از مصرف زیاد آواکادو پیدا نخواهید کرد. این میوه سرشار از فیبر است که معده شما را پر می‌کند و باعث می‌شود برای زمان طولانی احساس گرسنگی نکنید. به طور معمول، یک آواکادو متوسط 7 گرم فیبر دارد، که محلول و نامحلول است. فیبر برای سلامت سیستم بدنی شما ضروری است، به خصوص انواع محلول آن، زیرا کربوهیدرات‌ها را از بین می‌برد. از طرف دیگر اسید اولئیک به شما احساس سیری می‌دهد و باعث می‌شود غذای کمتری مصرف کنید. این خاصیت آواکادو باعث می‌شود که این میوه یکی از بهترین مواد برای جلوگیری از اضافه وزن باشد.

4. فشار خود را کاهش می‌دهد

میلیون‌ها انسان در سراسر جهان فشار خون بالا دارند اما متاسفانه از آن بی‌خبرند زیرا علائم خاصی ندارد. بعضی‌ها که از آن آگاهند نیز آن را نادیده می‌گیرند تا زمانی که دیر است و به قلب، شریان‌ها و رگ‌های آنها آسیب رسانده. آواکادو می‌تواند فشار خون را به طور طبیعی و بدون تاثیرات جانبی کاهش دهد، زیرا سرشار از پتاسیم و منیزیم- دو ترکیب اصلی برای درمان فشار خون- است. در واقع آواکادو بیشتر از میوه‌های دیگری چون موز و کیوی این دو ماده مغذی را دارد.

5. گردش خون شما را تنظیم می‌کند و مغز شما را سالم نگه می‌دارد

این دو با هم در ارتباط‌اند. زمانی مغز سالم است که گردش خون بدن تنظیم باشد. با این حال اختلال در گردش خون این روزها معمول است و آواکادو علارغم این که چربی و کالری بالایی دارد، می‌تواند آن را بهبود بخشد. به این دلیل آواکادو به بزرگسالان و افراد مسن توصیه می‌شود.

6. سرطان سینه را کاهش می‌دهد

میزان بروز سرطان سینه در چند سال اخیر افزایش یافته است و گفته شده که یکی از تهاجمی‌ترین انواع سرطان‌ها است. خوشبختانه یک رژیم غذایی متعادل که شامل حداقل نصف آواکادو در روز است می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد که آن هم به علت وجود اسید چرب اشباع اولئیک، ویتامین ای و لوتئین است. این میوه نه تنها شامل کاروتنوئید است بلکه به بدن کمک می‌کند تا کارتنوئیدهای دیگر را از میوه و سبزیجات دریافت کند. این میوه بی نظیر از سرطان پروستات نیز جلوگیری می‌کند.

در آخر باید بگوییم که آواکادو باید در رژیم روزانه هر فردی، بدن توجه به مقدار مصرفی آن، قرار گیرد. مهم نیست که شما آن را به خاطر طعم خوب‌اش یا سلامت خود می‌خورید، این میوه فوق‌العاده به شما فواید بسیاری خواهد رساند. اگر چه نباید آن را بیش از حد معمول مصرف کنید، زیرا این میوه چرب است و اگر به مقدار زیادی مصرف شود می‌توان برعکس عمل کند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6779 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت بازدید: 2539 ساعت: 9:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
3 افزایش زایش و کاهش دام سبک پروار شده نسبت به سال گذشته ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
4 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
6 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
7 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
8 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کل...

  تغذیه بیماران PKUدر مواقع اضطراری پایگاه خبری لقمه: عفونت، سرماخوردگی، اسهال، تزریق ...

  پرتقال از عفونت های ویروسی جلوگیری می‌کند ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است؛ به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.
چقدر روغن و چربی مصرف کنیم؟ چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه ما دارند. بسیاری از فعالیت های روزانه بدن ما با کمک همین ماده خوراکی انجام می شود.
هویج و این همه خواص شگفت انگیز! برای تقویت و رشد بدن و درمان نرمی‌استخوان بچه‎ها هویج رنده شده با لیموترش بدهید.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.