برای چه آووکادو بخوریم؟


آواکادو خواص درمانی زیاد و طعم خوبی دارد. مهم نیست آن را خام یا پخته مصرف کنید، این میوه باید در رژیم غذایی شما قرار گیرد تا مواد معدنی و ویتامین‌های بدن شما را افزایش دهد.

به گزارش لقمه، این میوه باید در رژیم غذایی شما قرار گیرد تا مواد معدنی و ویتامین‌های بدن شما را افزایش دهد و در دراز مدت خطر ابتلا به بیماری‌ها را، که حتی می‌تواند کشنده نیز باشد، کاهش ‌دهد. اگر هنوز برای خوردن هر روز آن متقاعد نشده‌اید، به نکات زیر توجه کنید.

1. سرشار از کاروتنوئید است

آواکادو سرشار از مجموعه‌ای از مواد مغذی و کاروتنوئیدها (به خصوص لوتئین) است که از شما در برابر بیماری‌های چشمی محافظت می‌کند. چشم‌های شما یکی از با ارزش‌ترین دارایی شما است و همان طور که می‌دانید با افزایش سن، بینایی نیز کاهش می‌یابد. اما راههایی وجود دارد که این روند را کند می‌کند. بهتر است با رژیم غذایی متعادل و خوب آغاز کنید، رژیمی که حداقل روزی یک آواکادو را در خود داشته باشد. این روش بهترین راه برای دریافت کاروتنوئیدها (از لوتئین و آلفا کاروتن گرفته تا بتا کاروتن، توکوفرول و زاکسانتین) که بدن شما به مقدار زیادی به آن نیاز دارد. به خاطر طعم خوب این میوه، می‌توانید به آسانی آن را در سالاد خود بریزید. این روش بهتر از مصرف قرص و مکمل‌های غذایی برای دریافت لوتئین روزانه شما است.

2. کلسترول را کاهش می‌دهد

همان طور که می‌دانید، دو نوع کلسترول وجود دارد: کلسترول خوب و بد. کلسترول بد که منشا آن غذاهای چرب و شکردار است، می‌تواند به ارگان‌های حیاتی و شریان‌های شما آسیب برساند اما خوشبختانه شما می‌توانید به راحتی با خوردن مداوم آواکادو آن را کنترل کنید. با مصرف آواکادو، به دلیل مقدار زیاد اسید اولئیک، کلسترول را به سرعت، به طور طبیعی و بدون تاثیرات جانبی پایین خواهید آورد. به دلیل مقدار زیاد فولات، این میوه خطر بیماری قلبی را نیز کاهش می‌دهد.

3. از اضافه وزن جلوگیری می‌کند

اگر می‌خواهید لاغر شوید، راهی بهتر از مصرف زیاد آواکادو پیدا نخواهید کرد. این میوه سرشار از فیبر است که معده شما را پر می‌کند و باعث می‌شود برای زمان طولانی احساس گرسنگی نکنید. به طور معمول، یک آواکادو متوسط 7 گرم فیبر دارد، که محلول و نامحلول است. فیبر برای سلامت سیستم بدنی شما ضروری است، به خصوص انواع محلول آن، زیرا کربوهیدرات‌ها را از بین می‌برد. از طرف دیگر اسید اولئیک به شما احساس سیری می‌دهد و باعث می‌شود غذای کمتری مصرف کنید. این خاصیت آواکادو باعث می‌شود که این میوه یکی از بهترین مواد برای جلوگیری از اضافه وزن باشد.

4. فشار خود را کاهش می‌دهد

میلیون‌ها انسان در سراسر جهان فشار خون بالا دارند اما متاسفانه از آن بی‌خبرند زیرا علائم خاصی ندارد. بعضی‌ها که از آن آگاهند نیز آن را نادیده می‌گیرند تا زمانی که دیر است و به قلب، شریان‌ها و رگ‌های آنها آسیب رسانده. آواکادو می‌تواند فشار خون را به طور طبیعی و بدون تاثیرات جانبی کاهش دهد، زیرا سرشار از پتاسیم و منیزیم- دو ترکیب اصلی برای درمان فشار خون- است. در واقع آواکادو بیشتر از میوه‌های دیگری چون موز و کیوی این دو ماده مغذی را دارد.

5. گردش خون شما را تنظیم می‌کند و مغز شما را سالم نگه می‌دارد

این دو با هم در ارتباط‌اند. زمانی مغز سالم است که گردش خون بدن تنظیم باشد. با این حال اختلال در گردش خون این روزها معمول است و آواکادو علارغم این که چربی و کالری بالایی دارد، می‌تواند آن را بهبود بخشد. به این دلیل آواکادو به بزرگسالان و افراد مسن توصیه می‌شود.

6. سرطان سینه را کاهش می‌دهد

میزان بروز سرطان سینه در چند سال اخیر افزایش یافته است و گفته شده که یکی از تهاجمی‌ترین انواع سرطان‌ها است. خوشبختانه یک رژیم غذایی متعادل که شامل حداقل نصف آواکادو در روز است می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد که آن هم به علت وجود اسید چرب اشباع اولئیک، ویتامین ای و لوتئین است. این میوه نه تنها شامل کاروتنوئید است بلکه به بدن کمک می‌کند تا کارتنوئیدهای دیگر را از میوه و سبزیجات دریافت کند. این میوه بی نظیر از سرطان پروستات نیز جلوگیری می‌کند.

در آخر باید بگوییم که آواکادو باید در رژیم روزانه هر فردی، بدن توجه به مقدار مصرفی آن، قرار گیرد. مهم نیست که شما آن را به خاطر طعم خوب‌اش یا سلامت خود می‌خورید، این میوه فوق‌العاده به شما فواید بسیاری خواهد رساند. اگر چه نباید آن را بیش از حد معمول مصرف کنید، زیرا این میوه چرب است و اگر به مقدار زیادی مصرف شود می‌توان برعکس عمل کند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6779 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت بازدید: 2937 ساعت: 9:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
4 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
7 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
9 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد/کاهش تقاضای سفته‌بازی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
اختلاف سه برابری قیمت گوجه از مزرعه تا بازار/سودی که به جیب کشاورز نمی رود برداشت محصول گوجه‌فرنگی در شهرستان دشتی و دیگر نقاط استان بوشهر هر سال از نیمه آذرماه شروع می‌شود و تا اسفندماه ادامه دارد. نشاهایی که آبان‌ماه کشت شده‌اند نیز، برداشت محصول آن در فروردین‌ و اردیبهشت‌ به پایان می‌رسد.
همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.