افزودن فولیک‌اسید به نان الزامی می‌شود


مسئولان حوزه سلامت در انگلیس تصمیم دارند به منظور جلوگیری از تولد کودکان مبتلا به نارسایی نخاعی استفاده از فولیک‌اسید را در حین تهیه خمیر نان الزامی کنند.

به گزارش لقمه، وزارت بهداشت انگلیس با الزامی ساختن افزودن فولیک‌اسید به نان‌ تلاش دارد تا سالانه از تولد 300 نوزاد مبتلا به نارسایی نخاعی پیشگیری کند.

آژانس استانداردسازی موادغذایی به دولت انگلیس توصیه کرده است در صورتی که مادران باردار ویتامین B9 بیشتری مصرف کنند حداقل 300 نوزاد در سال از ابتلا به نارسایی‌های مادرزادی چون «اسپینا بیفیدا» یا «مهره‌شکاف‌دار» مصون خواهند ماند.

فولیک‌اسید نوع مصنوعی از ویتامین B9 است که در طبیعت در گیاهان سبز وجود دارد اما در بدن انسان ذخیره نمی‌شود. به زنانی که قصد دارند باردار شوند توصیه می‌شود در طول این دوران و برای کمک به رشد جنین از این مکمل مصرف کنند اما میزان جذب آن پایین است.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی‌ میل، بحث‌ها در مورد ملزم ساختن تولیدکنندگان مواد غذایی به افزودن فولیک‌اسید در محصولاتشان طی دو دهه گذشته وجود داشته و برخی منتقدان معتقدند که این اقدام با ابتلای افراد به سرطان روده مرتبط است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 6250 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن بازدید: 2469 ساعت: 10:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
4 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
5 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
9 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

  اطلاعات کلی از آووکادو Avocado پایگاه خبری لقمه: هدف ما در این مقاله، آشنایی بیشت...

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.
اثر چربی های رژیم غذایی بر کیفیت اسپرم رابطه‌ای میان عوامل قابل‌تغییر سبک زندگی مانند تغذیه و توان باروری مردان وجود دارد.
فواید و معایب مصرف گوشت بوقلمون یک کارشناس تغذیه گفت: گوشت بوقلمون در مقایسه با گوشت مرغ ارزش غذایی بالاتری ندارد و مصرف آن به بیماران قلبی توصیه نمی‌شود.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.