چاقی شکمی و دیابت و ارتباط آنها با هپاتیت


پایگاه خبری لقمه: هپاتیت C در صورتی که درمان نشود می تواند سبب نارسایی کبد، نیاز به پیوند کبد و یا مرگ فرد شود بنابراین درمان آن بسیار حائز اهمیت است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، امیر انوشیروانی دبیر علمی همایش روز جهانی هپاتیت در آستانه برگزاری همایش روز جهانی هپاتیت، گفت: این همایش ششم مرداد ۹۸ همزمان با بسیاری از کشورهای جهان، در تهران برگزار می‌شود که ریشه کنی هپاتیت از جمله اهداف برگزاری این کنگره به شمار می‌رود همچنین موضوع کبد چرب و راهکارهای پیشگیری و جدیدترین درمان های آن از دیگر مباحث مورد بحث و گفت‌وگو در همایش است.

 
وی افزود: سازمان جهانی بهداشت(WHO) اهدافی برای کشورها در نظر گرفته که بر اساس آن تا سال ۲۰۳۰ باید ریشه کنی هپاتیت C انجام گیرد و بر همین اساس از سال ۲۰۱۶ دارویی برای درمان این بیماری در کشور ساخته شده و بیماران با مصرف روزانه یک قرص می توانند طی ۳ماه به طور کامل از این بیماری نجات یابند.
 
دبیر علمی همایش روز جهانی هپاتیت ادامه داد: هپاتیت C در صورتی که درمان نشود می تواند سبب نارسایی کبد، نیاز به پیوند کبد و یا مرگ فرد شود بنابراین درمان آن بسیار حائز اهمیت است و خوشبختانه با تولید داروی داخلی در مدت سه ماه بیمار با هزینه یک تا سه میلیون تومان می تواند برای همیشه درمان شود.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره بیماری کبد چرب اظهار کرد: ۳۵ تا ۴۰ درصد افراد بالای ۴۰ سال در کشور مبتلا به کبد چرب هستند که رژیم غذایی نامناسب همچون استفاده زیاد از خانواده کربوهیدرات ها و استفاده از فست فودها، زیاد غذا خوردن و در کنار آن عدم تحرک می‌تواند سبب بروز این بیماری شود که بر اساس یافته ها مشخص شد، ۵۰ درصد این بیماری با رژیم غذایی مناسب و بهبود فعالیت بدنی قابل درمان است.
 
انوشیروانی گفت: کبد چرب به تنهایی شاید عوارض چندانی نداشته باشد ولی ۳۰ سال پس از ابتلا می‌تواند سبب نارسایی کبدی شود البته سکته‌های قلبی و مغزی از عوارض زود هنگام آن نیز به شمار می‌رود پس کبد چرب نوعی سندرم متابولیک محسوب می‌شود که با بیماری‌هایی همچون فشار خون بالا، دیابت و چاقی شکم در ارتباط است و همه این عوامل با رژیم غذایی مناسب و سبک زندگی درست و تحرک قابل پیشگیری به شمار می‌رود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14011 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير بازدید: 2050 ساعت: 12:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
2 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
3 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
4 کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
6 آیا جراحی کاهش وزن باعث افزایش طول عمر می شود؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
7 چه میزان کاهش وزن در ماه ضرر ندارد؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
8 کدام چاقی نیاز به جراحی دارد؟/ درمان‌های نامتعارف چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
9 توضیحاتی درباره پیشگیری از ابتلا به چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۸ دي
10 چگونه در دوران شیردهی دچار چاقی نشویم؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
11 کم کاری تیروئید چگونه سبب چاقی و اضافه وزن می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پوست شفاف با خوردنی های طبیعی امروزه افراد بیشتر بجای خوراکی های مفید و موثر برا...

  میوه های مفید برای پوست و بدن کدامند؟ یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه از میان مواد غذای...

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
راههای لاغر شدن بدون رژیم شاید شنیدن نام رژیم شما را هم عصبی کند.گرسنگی و غذا نخوردن و ضعف را به یادتان بیاورد.باید بدانید با اندکی تغییر در برنامه غذایی روزانه خود میتوانید از شر چربی های لعنتی نجات پیدا کنید.بدون اینکه گرسنگی بکشید.
نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!