مدت و دمای نگهداری پیتزا در یخچال چقدر است


این روزها پیتزاهای آماده و نیمه‌آماده منجمد در بیشتر فروشگاه‌های بزرگ عرضه مواد غذایی به چشم می‌خورند. مردم هم به مصرف این گونه غذاها روی آورده‌اند و ممکن است مقداری از آن از وعده غذایی آنها اضافه بیاید. در این شرایط اطلاع از نحوه نگهداری در یخچال، مدت و درجه برودت لازم ضروری است.

به گزارش لقمه، بهترین و مطلوب‌ترین دما برای نگهداری از این محصولات منجمد، منفی 18 درجه سانتی‌گراد است که می‌توان با کمی چشم‌پوشی، دمای منفی 15 درجه را هم برای نگهداری از آنها قابل قبول دانست. میکروارگانیسم‌های مختلف، امکان رشد در دمای منفی 15 تا 18 درجه سانتی‌گراد را ندارند و به‌همین دلیل بر رعایت دمای مناسب نگهداری از محصولات منجمد ضروری است.


از انواع پیتزا حاوی ترکیب‌های مختلفی مانند کربوهیدرات‌ها، مواد پروتئینی و حتی سبزیجات هستند و از این نظر، شرایط رشد میکروارگانیسم‌ها در آنها و فساد میکروبی‌شان در صورت نگهداری نامناسب، بسیار فراهم و ممکن است.

نکته دیگر درباره نحوه نگهداری از پیتزاهای گرمی است که تکه‌هایی از آنها را مصرف کرده‌ایم و تکه‌هایی از آنها هم باقی مانده‌اند. قانون کلی درباره باقیمانده مواد غذایی این است که شما حجم غذای مصرفی خود را به اندازه‌ای انتخاب کنید که چیزی از آن باقی نماند و شما هم مجبور به گرم‌کردن و استفاده مجدد از غذای مانده نباشید. با این حال،‌ تکه‌های باقیمانده پیتزا را باید بلافاصله پس از خنک‌شدن داخل ظرف دربسته‌ای بگذارید و آن را درون یخچال نگهداری کنید. قرار دادن غذاهای باقیمانده در ظرف‌های دربسته، از بو گرفتن آنها در یخچال یا در معرض هوا قرار گرفتن ترکیباتشان جلوگیری می‌کند.


حواستان باشد که تکه‌های باقیمانده پیتزا را تنها یک بار دیگر می‌توانید گرم و مصرف کنید بنابراین اگر 5 تکه پیتزا باقی ماند و شما در وعده بعدی دوست داشتید که تنها 3 تکه از آن را بخورید، همان 3 تکه را گرم کنید. پیتزا هم مانند سایر مواد غذایی پخته و باقیمانده آن می‌تواند تنها 48-24 ساعت داخل یخچال نگهداری بشود. هرچند دمای مطلوب یخچال برای نگهداری از مواد غذایی مختلف، حدود 4/4 درجه سانتی‌گراد بالای صفر است، اما می‌توان تا دمای 7 درجه سانتی‌گراد بالای صفر را هم برای یخچال، قابل قبول دانست.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فودنا

کد: 6951 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ خرداد بازدید: 2357 ساعت: 7:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
4 پیتزا مرغ ماهی تابه ای،غذای رژیمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
7 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 آیا واقعاً پیتزا غذای نامناسبی است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

  پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...

  عادات ممنوعه بعد از صرف غذا به خاطر اینکه باید به معده‌تان فرصتی بدهید تا غذای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بمب انرژی شوید موادغذایی بر میزان انرژی و خلق و خوی ما تأثیرات متفاوتی برجامی‌گذارند. آگاهی به اینكه در هر دوره و زمانی چه موادی را در سبد غذایی خود قرار دهیم كمك خواهد كرد كه با آسودگی خاطر و در شرایط بهتری فرد بتواند از آن مرحله عبور كند. برای مثال تأكید می‌شود كه مصرف سیب در طول روز افراد را از افسردگی دور نگه می‌دارد.
دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.
36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.
املت در وضعیت قرمز + عکس شاید هر کسی در طول عمرش غذاهای ویژه زیادی را در مکان‌های خاص خورده باشد. غذاهایی که تا سالها و یا تا آخر زندگی طعم آن‌ زیر دندان آدم می‌ماند و با یادآوری خاطره‌اش لحظات شیرینی زنده می‌شود.