مدت و دمای نگهداری پیتزا در یخچال چقدر است


این روزها پیتزاهای آماده و نیمه‌آماده منجمد در بیشتر فروشگاه‌های بزرگ عرضه مواد غذایی به چشم می‌خورند. مردم هم به مصرف این گونه غذاها روی آورده‌اند و ممکن است مقداری از آن از وعده غذایی آنها اضافه بیاید. در این شرایط اطلاع از نحوه نگهداری در یخچال، مدت و درجه برودت لازم ضروری است.

به گزارش لقمه، بهترین و مطلوب‌ترین دما برای نگهداری از این محصولات منجمد، منفی 18 درجه سانتی‌گراد است که می‌توان با کمی چشم‌پوشی، دمای منفی 15 درجه را هم برای نگهداری از آنها قابل قبول دانست. میکروارگانیسم‌های مختلف، امکان رشد در دمای منفی 15 تا 18 درجه سانتی‌گراد را ندارند و به‌همین دلیل بر رعایت دمای مناسب نگهداری از محصولات منجمد ضروری است.


از انواع پیتزا حاوی ترکیب‌های مختلفی مانند کربوهیدرات‌ها، مواد پروتئینی و حتی سبزیجات هستند و از این نظر، شرایط رشد میکروارگانیسم‌ها در آنها و فساد میکروبی‌شان در صورت نگهداری نامناسب، بسیار فراهم و ممکن است.

نکته دیگر درباره نحوه نگهداری از پیتزاهای گرمی است که تکه‌هایی از آنها را مصرف کرده‌ایم و تکه‌هایی از آنها هم باقی مانده‌اند. قانون کلی درباره باقیمانده مواد غذایی این است که شما حجم غذای مصرفی خود را به اندازه‌ای انتخاب کنید که چیزی از آن باقی نماند و شما هم مجبور به گرم‌کردن و استفاده مجدد از غذای مانده نباشید. با این حال،‌ تکه‌های باقیمانده پیتزا را باید بلافاصله پس از خنک‌شدن داخل ظرف دربسته‌ای بگذارید و آن را درون یخچال نگهداری کنید. قرار دادن غذاهای باقیمانده در ظرف‌های دربسته، از بو گرفتن آنها در یخچال یا در معرض هوا قرار گرفتن ترکیباتشان جلوگیری می‌کند.


حواستان باشد که تکه‌های باقیمانده پیتزا را تنها یک بار دیگر می‌توانید گرم و مصرف کنید بنابراین اگر 5 تکه پیتزا باقی ماند و شما در وعده بعدی دوست داشتید که تنها 3 تکه از آن را بخورید، همان 3 تکه را گرم کنید. پیتزا هم مانند سایر مواد غذایی پخته و باقیمانده آن می‌تواند تنها 48-24 ساعت داخل یخچال نگهداری بشود. هرچند دمای مطلوب یخچال برای نگهداری از مواد غذایی مختلف، حدود 4/4 درجه سانتی‌گراد بالای صفر است، اما می‌توان تا دمای 7 درجه سانتی‌گراد بالای صفر را هم برای یخچال، قابل قبول دانست.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فودنا

کد: 6951 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۵ خرداد بازدید: 2650 ساعت: 7:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
4 پیتزا مرغ ماهی تابه ای،غذای رژیمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
7 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 آیا واقعاً پیتزا غذای نامناسبی است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین موادغذایی برای تسکین سرماخوردگی گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین‌بیان همراه با...

  تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.
چرا لاغر نمی شوم؟ اگر تلاش می‌کنید لاغر شوید اما هر بار تیرتان به سنگ می‌خورد و به نتیجه نمی‌رسید احتمالاً پای عواملی در میان است که شما از آن‌ها غافل هستید.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.