مواد لازم
گوشت راسته گوسفندی یک عدد
روغنزیتون دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
ماست در صورت تمایل
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت راسته گوسفند را ابتدا روی تخته آشپزخانه قرار داده و آن را با پشت چاقو یا بیفتککوب، میکوبیم و آن را به صورت قطعات کوچک برش زده، داخل ظرفی که در آن مخلوط روغنزیتون، پیاز، ماست و زعفران است برای مدت طولانی میخوابانیم. سپس لای قطعات گوشت، ادویه ریخته و آنها را به صورت رول درمیآوریم. گوشتهای رول شده را به سیخ کشیده و برروی زغال یا حرارت گاز کباب میکنیم.
نکته: البته این کباب ادویه مخصوص کباب برزیلی دارد که از کشور برزیل وارد میشود.
بازگشت به صفحه نخست