دلیل اختلاف قیمت چندهزار تومانی گیلاس در بازار!


رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان تهران گفت: تشخیص نوع و درجه بندی بعضی از میوه‌ها و کیفیت آن حتی برای میوه‌فروشان نیز مشکل است.

به گزارش لقمه، حسین مهاجران، درباره تفاوت قیمت یک نوع میوه در درجات و کیفیت متفاوت اظهار کرد: میوه ها از شهرهای مختلف با کیفیت‌های متفاوت وارد می‌شوند به عنوان مثال گیلاسی که از حاشیه تهران وارد می‌شود 4000 تومان است و گیلاسی که از منطقه سنگون وارد می‌شود 8000 تومان است و طبیعی است که سایز مناسب، سالم بودن و رنگ مناسب منجر به گران بودن گیلاس می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه در برخی موارد تفاوت نوع گیلاس را می توان مشخص کرده و تشخیص داد یادآور شد: البته تشخیص این موضوع مشکل است و نیاز به اطلاعات فراوان دارد و حتی برخی از مغاره داران نیز نمی توانند این نوع گیلاس‌ها را تشخیص دهند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال لیموترش درجات و انواع مختلفی دارد ولی بعضا از نظر ظاهری با هم تفاوتی ندارند ولی قیمت آنها با یکدیگر حتی اختلاف دوبرابری نیز دارد که تشخیص آن ها کمی مشکل است و باید شناخت خوبی از نوع میوه ها داشت.

مهاجران درپاسخ به این سوال که ممکن است مغازه داران میوه درجه دومی را با قیمت میوه درجه یک به خریداران به فروش برساند تاکید کرد: فاکتور مغازه دار مهم‌ترین موضوع در این زمینه است و واحد صنفی باید حداکثر با 35 درصد سود، میوه خود را به فروش برساند و اگر تخلفی در این زمینه مشاهده شود رسیدگی می‌شود.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان تهران ادامه داد:به عنوان مثال گلابی عطری و یا تبریزی به درد کمپوت می‌خورد که کیفیت پایین‌تر و قیمت کمتری دارد ولی گلابی مشهد در حال حاضر بر روی درخت 8000 تومان است.

مهاجران در ادامه بیان کرد: هندوانه در حال حاضر 200 – 600 تومان، خربزه 1200 تا 2000 تومان، طالبی 400 تا 1500 تومان، گیلاس 6000 تا 8000 تومان، هلو 6000 تا 8000 تومان، آلبالو 4500 تا 5500 تومان و خیار رسمی و درختی 1500 تا 2000 تومان در میادین به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: همچنین زرد‌آلو 6000 تا 8000 تومان، انگور سفید شیرازی 5000 تا 7000 تومان، موز 3000 تا 3200 تومان و گوجه 600 تا 800 تومان فروخته می شود.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7088 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۱ تير بازدید: 2278 ساعت: 1:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوابی راحت را با این میوه تابستانی تجربه کنید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۲ مرداد
2 کیفیت گیلاس ایران، برتر از گیلاس ترکیه و آمریکاست ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
3 شمیرانات رتبه اول تولید گیلاس در کشور و رتبه سوم در جهان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير
4 سومین جشنواره گیلاس در لواسان برگزار می‌شود/ جایگاه نخست گیلاس ایران در کیفیت و سوم تولید در جهان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
5 نرخ جدید میوه و صیفی جات ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
6 آغاز برداشت گیلاس از سطح 430 هکتار از باغات قزوین ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ خرداد
7 طرز تهیه چند نوع اسموتی با گیلاس ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد
8 گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
9 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
10 با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۳ خرداد
11 خواص آب گیلاس ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

  اشتباهاتی که هنگام صبحانه خوردن انجام می دهیم بیشتر افراد صبحانه را صرفاً به این دلیل حذف می‌کنن...

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آب کلم مناسب برای مقابله با کم‌خونی و یبوست اگر احساس خستگی زیادی می‌کنید و دچار کم خونی شده‌اید توصیه می‌کنیم به مدت سه هفته هر روز ۱ لیوان آب کلم نوش جان کنید.
همه چیز درباره پیتزا؛ مهمان ایتالیایی شاید در نگاه اول، ایرانی ها مردمان بدغذایی به نظر برسند؛ چون به سختی با غذاهای ملل دیگر ارتباط برقرار می کنند. دلیل این مدعا هم به همراه بردن چند قوطی کنسرو و چند پسته غذای کنسروی در سفرهای خارجی است.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! پایگاه خبری لقمه: دیابت فقط یک «مرض قند» نیست و اگر مبتلا شویم و نتوانیم آن را کنترل کنیم، به تدریج گرفتار سایر بیماری‌های خطرناک خواهیم شد.