به گزارش لقمه، حسین مهاجران، درباره تفاوت قیمت یک نوع میوه در درجات و کیفیت متفاوت اظهار کرد: میوه ها از شهرهای مختلف با کیفیتهای متفاوت وارد میشوند به عنوان مثال گیلاسی که از حاشیه تهران وارد میشود 4000 تومان است و گیلاسی که از منطقه سنگون وارد میشود 8000 تومان است و طبیعی است که سایز مناسب، سالم بودن و رنگ مناسب منجر به گران بودن گیلاس میشود.
وی در ادامه با بیان اینکه در برخی موارد تفاوت نوع گیلاس را می توان مشخص کرده و تشخیص داد یادآور شد: البته تشخیص این موضوع مشکل است و نیاز به اطلاعات فراوان دارد و حتی برخی از مغاره داران نیز نمی توانند این نوع گیلاسها را تشخیص دهند.
وی ادامه داد: به عنوان مثال لیموترش درجات و انواع مختلفی دارد ولی بعضا از نظر ظاهری با هم تفاوتی ندارند ولی قیمت آنها با یکدیگر حتی اختلاف دوبرابری نیز دارد که تشخیص آن ها کمی مشکل است و باید شناخت خوبی از نوع میوه ها داشت.
مهاجران درپاسخ به این سوال که ممکن است مغازه داران میوه درجه دومی را با قیمت میوه درجه یک به خریداران به فروش برساند تاکید کرد: فاکتور مغازه دار مهمترین موضوع در این زمینه است و واحد صنفی باید حداکثر با 35 درصد سود، میوه خود را به فروش برساند و اگر تخلفی در این زمینه مشاهده شود رسیدگی میشود.
رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان تهران ادامه داد:به عنوان مثال گلابی عطری و یا تبریزی به درد کمپوت میخورد که کیفیت پایینتر و قیمت کمتری دارد ولی گلابی مشهد در حال حاضر بر روی درخت 8000 تومان است.
مهاجران در ادامه بیان کرد: هندوانه در حال حاضر 200 – 600 تومان، خربزه 1200 تا 2000 تومان، طالبی 400 تا 1500 تومان، گیلاس 6000 تا 8000 تومان، هلو 6000 تا 8000 تومان، آلبالو 4500 تا 5500 تومان و خیار رسمی و درختی 1500 تا 2000 تومان در میادین به فروش میرسد.
وی ادامه داد: همچنین زردآلو 6000 تا 8000 تومان، انگور سفید شیرازی 5000 تا 7000 تومان، موز 3000 تا 3200 تومان و گوجه 600 تا 800 تومان فروخته می شود.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا