بعد از بارداری چه رژیم غذایی را ادامه دهیم؟


یک متخصص تغذیه درخصوص اهمیت رژیم غذایی مادران، گفت: مادران نباید بعد از دوران بارداری به فکر کاهش سریع وزن نباشند زیرا پس از این دوره وارد دوره شیردهی می‌شوند که بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش لقمه، فرناز جزء‌دائمی اظهارکرد: مادران به ویژه در ماه‎های اولیه دوران بارداری باید تغذیه کامل داشته باشند و نگران افزایش وزن خود نباشند و تمام گروه‎های غذایی را در سبد غذایی خود قرار دهند و در ضمن از مکمل‎هایی که پزشک متخصص در نظر می‎گیرد نیز استفاده کنند.

وی افزود: گروه انواع ویتامین‎ها نیز بسیار حائز اهمیت است که نباید از مصرف آنها غافل شد. همچنین به جای استفاده از شیرینی‎ها و شکلات‎ها که ارزش غذایی چندانی ندارند از موادغذایی طبیعی استفاده کنند. غلات، مغزها، سبزیجات، انواع میوه‎ها باید در این دوران مورد استفاده قرار گیرد؛ به‌عنوان مثال موز میوه‌‎ای است که به افزایش وزن نوزاد بسیار کمک می‎کند.

جزء‎دائمی تصریح کرد: مادرانی که به لحاظ تغذیه مشکل دارند و نمی‎توانند آنگونه که باید غذا بخورند تحت نظر پزشک متخصص باشند تا این مشکل برطرف شده و نوزادشان دچار کمبود وزن نشود در همین حین از مصرف فیبرها نیز غافل نشوند تا هم در سلامت خود و هم نوزاد تأثیرگذار باشد.

این متخصص تغذیه یادآور شد: بعد از دوران بارداری، آغاز دوران شیردهی بسیار مورد توجه است، زیرا شیر مادر باید حاوی انواع موادمغزی باشد تا یک غذای کامل را برای نوزاد تشکیل دهد در ضمن باید سعی کنند همان رژیم غذایی سابق را نیز حفظ کنند تا نه خود و نه نوزادشان دچار مشکل شوند. در این دوران سعی کنند از مصرف سیر و پیاز پرهیز کنند زیرا ممکن است مزه شیر را عوض کرده و نوزاد از خوردن آن ممانعت کند.

جزءدائمی خاطرنشان کرد: مادران از مصرف لبنیات نیز غافل نشوند ولی مادرانی که نوزادشان نسبت به پروتئین شیر گاو حساسیت دارند آن را از برنامه غذایی خود حذف کنند و جایگزین مناسبی بیابند و پروتئین‎های گوشتی را نیز فراموش نکنند تا پروتئین حیوانی را نیز در برنامه غذایی خود داشته باشند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7107 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۱ مرداد بازدید: 2400 ساعت: 12:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
4 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
5 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
6 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
7 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
8 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
9 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
10 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
11 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف آجیل فشار خون را كاهش می دهد یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظه...

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.