روش تهیه شارلوت گنبدی انار


این دسر خوشمزه را می توانید در منزل به راحت تهیه کنید.

 مواد لازم
تخم مرغ: پنج عدد

آرد: 125 گرم

شكر: 125 گرم

بیكینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

وانیل: قاشق چایخوری


مواد لازم برای كرم انار

آب انار: سه پیمانه (750 گرم)
پودر ژلاتین: پنج قاشق چایخوری
خامه: 300 گرم
شكر: 110 گرم
وانیل مایع: نصف قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته شده: به میزان لازم

طرز تهیه

زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا می‌كنیم. نیمی بیشتر از شكر را به زرده‌ها اضافه می‌كنیم، به همراه وانیل با همزن برقی می‌زنیم تا كشدار شوند. سفیده‌ها را هم با مابقی شكر می‌زنیم تا فرم بگیرند. آرد را با بیكینگ‌پودر سه بار الك می‌كنیم. سفیده‌ها را روی زرده‌ها می‌ریزیم، با لیسك به صورت چرخشی و دورانی هم می‌زنیم و آرد را در دو تا سه مرحله اضافه می‌كنیم و دورانی مخلوط می‌كنیم. كف سینی 30 تا 40 سانتی‌متری را با كاغذ روغنی می‌پوشانیم و مواد را در سینی ریخته و روی آن را صاف می‌كنیم. سپس سینی را در فری كه از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی آن طلایی شود. یك كاسه را انتخاب می‌كنیم و داخل آن را نایلون یا سلفون می‌اندازیم و نان رولت برش خورده را به شكل مثلث در كنار هم می‌چینیم.

برای آماده كردن كرم انار، خامه، شكر، آب انار، وانیل و ژلاتین را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم، سپس با همزن دستی مخلوط می‌كنیم تا فقط ژلاتین حل شود. وقتی گرم شد از صافی رد می‌كنیم و می‌گذاریم تا خنك شده و به غلظت سفیده تخم‌مرغ برسد. بعد آن را روی نان رولت در قالب می‌ریزیم و روی آن را با نان می‌پوشانیم. روی مواد را با نایلون پوشانده و در یخچال قرار می‌دهیم تا بسته شود. بعد از بسته شدن آن را با كمك نایلون در ظرف موردنظر برمی‌گردانیم و روی آن را با خامه فرم گرفته شده می‌پوشانیم و تزیین می‌‌كنیم.


مواد لازم برای رولت


تخم مرغ: پنج عدد 

آرد: 125 گرم

شكر: 125 گرم

بیكینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

وانیل: قاشق چایخوری


مواد لازم برای كرم انار

آب انار: سه پیمانه (750 گرم)
پودر ژلاتین: پنج قاشق چایخوری
خامه: 300 گرم
شكر: 110 گرم
وانیل مایع: نصف قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته شده: به میزان لازم
 

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 7120 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۲ مرداد بازدید: 2594 ساعت: 12:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 قیمت بستنی در آرژانتین دوبرابر شد ۱۴۰۲ شنبه ۲۸ مرداد
3 شکلات قالبی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4 دردسرهای مرغ منجمد برای تولیدکنندگان ۱۴۰۱ شنبه ۵ آذر
5 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
6 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 سم زدایی بدن با این خوراکی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
8 ترکیبی موثرتر از شربت های ضدسرفه برای کودکان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 دسر هلو، برای سلیقه های خاص ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
10 طرز تهیه رنگینک با طعم‌ شكلات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
11 بدنتان را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مراقب مسمومیت با آب باشید! آب مایه حیات است اما آیا نوشیدن زیاد آن برای بدن م...

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  نوشیدن چای جوشیده ممنوع! مصرف شیر همراه با چای موجب می شود اگزالات چای با ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت