مواد لازم
تخم مرغ: پنج عدد
آرد: 125 گرم
شكر: 125 گرم
بیكینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: قاشق چایخوری
مواد لازم برای كرم انار
آب انار: سه پیمانه (750 گرم)
پودر ژلاتین: پنج قاشق چایخوری
خامه: 300 گرم
شكر: 110 گرم
وانیل مایع: نصف قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته شده: به میزان لازم
طرز تهیه
زرده و سفیده تخممرغها را جدا میكنیم. نیمی بیشتر از شكر را به زردهها اضافه میكنیم، به همراه وانیل با همزن برقی میزنیم تا كشدار شوند. سفیدهها را هم با مابقی شكر میزنیم تا فرم بگیرند. آرد را با بیكینگپودر سه بار الك میكنیم. سفیدهها را روی زردهها میریزیم، با لیسك به صورت چرخشی و دورانی هم میزنیم و آرد را در دو تا سه مرحله اضافه میكنیم و دورانی مخلوط میكنیم. كف سینی 30 تا 40 سانتیمتری را با كاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را در سینی ریخته و روی آن را صاف میكنیم. سپس سینی را در فری كه از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم تا روی آن طلایی شود. یك كاسه را انتخاب میكنیم و داخل آن را نایلون یا سلفون میاندازیم و نان رولت برش خورده را به شكل مثلث در كنار هم میچینیم.
برای آماده كردن كرم انار، خامه، شكر، آب انار، وانیل و ژلاتین را در ظرف مناسبی میریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم، سپس با همزن دستی مخلوط میكنیم تا فقط ژلاتین حل شود. وقتی گرم شد از صافی رد میكنیم و میگذاریم تا خنك شده و به غلظت سفیده تخممرغ برسد. بعد آن را روی نان رولت در قالب میریزیم و روی آن را با نان میپوشانیم. روی مواد را با نایلون پوشانده و در یخچال قرار میدهیم تا بسته شود. بعد از بسته شدن آن را با كمك نایلون در ظرف موردنظر برمیگردانیم و روی آن را با خامه فرم گرفته شده میپوشانیم و تزیین میكنیم.
مواد لازم برای رولت
تخم مرغ: پنج عدد
آرد: 125 گرم
شكر: 125 گرم
بیكینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
وانیل: قاشق چایخوری
مواد لازم برای كرم انار
آب انار: سه پیمانه (750 گرم)
پودر ژلاتین: پنج قاشق چایخوری
خامه: 300 گرم
شكر: 110 گرم
وانیل مایع: نصف قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته شده: به میزان لازم
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :خانواده سبز