باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت


پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دانشگاه مونیخ آلمان با مطالعه بیش از ۴۰۰۰ نفر دریافتند که باکتری‌های روده در طول روز دچار نوسان می‌شوند و این میزان در افراد مبتلا به دیابت نوع۲ به مراتب کمتر روی می‌دهد. محققان معتقدند می‌توانند از این الگو برای پیش بینی و تشخیص بیماری دیابت استفاده نمایند.

ریتم شبانه روزی بدن موسوم به ساعت بدن در تنظیم الگوهای خواب، هوشیاری، دما و فشارخون نقش دارد. این ریتم‌های بیولوژیکی روزانه در هماهنگی با نور و دسترسی به مواد غذایی هستند اما فرایندهای متابولیکی درونی را هم تنظیم می‌کنند.

از تأثیرات احتمالی سلامت ریتم شبانه روزی بدن، چاقی و دیابت نوع۲ است. شواهد موجود رابطه بین اختلال در این ریتم شبانه روزی و مقاومت انسولین را نشان می‌دهد.
 
مطالعه جدید نشان می‌دهد دیابت با تغییر در ریتم روزانه میکروبیوم های روده مرتبط است.
 
محققان آلمانی دریافتند افراد مبتلا به دیابت نوع۲ دارای نوسانات روزانه کمتری در برخی از باکتری‌های روده شأن هستند و این تغییرات در پیش بینی و تشخیص بیماری نقش دارد.
 
در این مطالعه، میکروبیوم روده حدود ۲۰۰۰ فرد در طول یک دوره ۲۴ ساعتی بررسی شد. نتایج اثبات کرد که نوسانات منظمی در باکتری‌های روده روی می‌دهد.
 
سپس آنها تنها افراد مبتلا به اختلالات متابولیکی نظیر چاقی، پیش دیابت و دیابت نوع۲ را مورد مطالعه قرار دادند.
 
آنها دریافتند افراد مبتلا به چاقی و دیابت نوع۲ الگوهای ریتمیک باکتری‌های روده شأن را از دست می‌دهند. همچنین آنها به تغییرات ویژه ای در باکتری‌های روده افراد مبتلا به دیابت پی بردند.
 
محققان پی بردند ۱۳ نوع باکتری در طول روز در افراد دیابتی تغییر نمی‌کند. آنها از این باکتری‌ها برای ایجاد الگوی ریاضیاتی در تشخیص ابتلاء افراد به دیابت استفاده کردند.
 
آنها توانستند با استفاده از این الگو بر روی گروه جدیدی متشکل از ۶۹۹ نفر، احتمال ابتلاء آنها به دیابت را پیش بینی نمایند.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14129 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير بازدید: 2858 ساعت: 5:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رفع کم خونی و یبوست با آلو پایگاه خبری لقمه: در بین میوه‌های فصل تابستان، آلو...

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.
چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟ در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید