شرکت‌هایی که از روغن پالم استفاده می‌کردند توقیف شدند


قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه‌ها گفت: شرکت‌های تولیدی که از روغن پالم استفاده می‌کردند توقیف شده‌اند.

به گزارش لقمه، امامی رضوی در مراسم تودیع معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: در حال حاضر هیچ محصول لبنی در بازار کشور وجود ندارد که در تولید آن از روغن پالم استفاده شده باشد.

وی بیان کرد: اضافه کردن چربی گیاهی به لبنیات به دلیل اسیدهای چرب اشباع مشکل‌زاست زیرا مصرف بیش از حد چربی های اشباع شده می تواند به بالا رفتن کلسترول خون و در نتیجه به بیماری قلبی منجر شود.

وی افزود: در زمینه استفاده از روغن به جای چربی شیر برای تولید لبنیات پرمصرف فقط موضوع قیمت مطرح نیست، بلکه مباحثی مانند طعم و ذائقه مورد پسند مشتریان هم مطرح است.

قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه‌ها در ادامه در خصوص مبارزه با بیماری های واگیردار در استان افزود: سیستان و بلوچستان خط مقدم مبارزه با بیماری‌های واگیردار است.

امامی رضوی از مساله سلامت به عنوان یکی از اولویتهای اساسی کشور و دغدغه مقام معظم رهبری یاد کرد و افزود: دولت خوشبختانه بودجه کلانی را به بخش سلامت اختصاص داده است .

وی با اشاره به قرنطینه های استان گفت: قرنطینه های موجود در سیستان و بلوچستان ظرفیت پاسخگویی موارد مجاز را دارند و خوشبختانه با همکاری مناسب نیروی انتظامی، استانداری، وزارت کشور و وزارت بهداشت در مناطقی که قرنطینه مستقر است مشکلی وجود ندارد.

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: در اجرای طرح تحول نظام سلامت هزینه های مختلف مردم در زمینه سلامت در بسته های خدماتی مورد هدف قرار گرفت و هزینه های بستری که بیشترین فشار را به مردم وارد می کرد کاهش و کیفیت خدمات ارتقا یافت.

وی تصریح کرد: دولت برای توسعه خدمات بهداشتی در این استان برنامه‌های ویژه‌ای دارد.

در پایان این مراسم دکتر میری به عنوان رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان معرفی و از رحمات دکتر شکیبا رییس یابق این دانشگاه تقدیر شد.

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7128 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۳ مرداد بازدید: 1724 ساعت: 12:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
6 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افراد کم خون، همراه با غذا آب لیموی ترش تازه مصرف کنند یک مشاور تغذیه و رژیم درمانی ضمن تصریح این مطلب که...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نشان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
خواص دارویی موسیر موسیر گیاهی است شبیه سیر که ریشه اش فقط یک پیاز درشت است.
وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.