رابطه گوش‌درد با بیماری روده‌ای


پزشکان آمریکایی پس از انجام معاینات فراوان علت گوش‌درد یک کودک 10 ساله و مشکلات شنوایی متعاقب آن را ناشی از نوعی بیماری روده‌ای دانسته‌اند.

به گزارش لقمه، این کودک به دلیل درد شدید گوش، ترشح خون از گوش و مشکلات شنوایی بارها به پزشک مراجعه کرده بود و به رغم مصرف انواع آنتی‌بیوتیک، قطره گوش و داروهای دیگر بهبود پیدا نکرده بود.

دکتر «ایلین ام راینور»، پزشک معالج این کودک گفت: زمانی که بیمار به کلینیک ما منتقل شد، گوش‌های او قرمز و ملتهب شده بود و به دلیل التهاب، مجاری گوش او تنگ و باریک شده بود.

پزشکان پس از بیهوش کردن این کودک و انجام نمونه‌برداری از پوست او متوجه شدند به نوعی بیماری پوستی مبتلاست که می‌تواند یکی از عوارض بیماری روده‌ای «کرون» باشد.

بیماری کرون عارضه‌ای است که موجب ورم و التهاب دستگاه گوارش می‌شود که می‌تواند با علائمی همچون درد شکم و اسهال همراه شود. همچنین در موارد نادری بیمار به نوعی اختلال پوستی، التهاب چشم و تلخی دهان مبتلا می‌شود. پزشکان در ابتدا احتمال نمی‌دادند این کودک به بیماری کرون مبتلا باشد اما پس از آزمایشات دقیق‌تر متوجه شدند یکی از علائم این بیماری می‌تواند درد گوش باشد.

به گزارش لایوساینس، پزشکان پس از تشخیص ابتلای کودک به این بیماری و تحت درمان قرار دادن او مشاهده کردند علائم درد گوش و مشکلات شنوایی کودک بهبود پیدا کرد.



بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :ایسنا

کد: 7159 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد بازدید: 2151 ساعت: 12:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
5 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
6 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
9 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
10 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۲ علت بروز هموروئید هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.
پنج پیشنهاد خوردنی برای مسافران مشهد مشهد توریستی ترین شهر ایران است و همیشه مهمان های حرم امام رضا(ع) در آن روی چشم هستند. نشانه اش همین رستوران‌های درجه یکی است که در کمتر جای ایران آنها را پیدا خواهید کرد.
جوانسازی مغز با یک سبزی منحصربفرد در این مطلب به شما می‌گوییم كه چگونه می توانید سلول‌های مغز خود را 10سال جوان‌تر كنید.