علت بازگشت چربی‌ها پس از انجام لیپوساکشن چیست؟


یک متخصص جراحی پلاستیک با بیان اینکه رعایت رژیم غذایی و ورزش مداوم پس از انجام لیپوساکشن ضروری است، گفت: در صورت بی‌توجهی به این نکات پس از انجام عمل لیپوساکشن مجددا بدن به شکل اولیه خود بازمی‌گردد.

به گزارش لقمه، دکتر محمد هادی‌زاده با اشاره به اینکه برداشتن چربی‌های مقاوم به رژیم و ورزش در بدن با استفاده از لوله‌های ظریف و عمل مکیدن توسط دستگاه، لیپوساکشن نام دارد، گفت: اغلب قسمت‌هایی را که با این روش می‌توان چربی‌های آنها را خارج کرد، شامل چانه، گونه‌ها، گردن، بازوها، بالای سینه‌ها، شکم، باسن، ران‌ها، زانوها، ساق پا و قوزک (مچ پا) هستند.

وی در خصوص روش عمل گفت: جراح، برش‌های کوچکی در نواحی نزدیک چربی ایجاد می‌کند و لوله‌ای توخالی به نام کانولا که بافت چربی را به خارج می‌کشد، در آن قرار می‌دهد و به این ترتیب، چربی‌های اضافه با مکش دستگاه از بدن خارج می‌شود.

هادی‌زاده درباره نوع بیهوشی در لیپوساکشن گفت: بر اساس شرایط بیمار گاهی بیهوشی عمومی، گاهی موضعی و گاه بی‌حسی اپیدورال است. عمل ممکن است به صورت سرپایی یا بستری موقت انجام شود.

این متخصص جراحی پلاستیک یادآور شد: مدت این عمل به طور معمول یک تا دو ساعت است اما در مواردی که چربی‌ها زیاد باشد، ممکن است حتی بیشتر از دو ساعت هم به طول انجامد.

وی با تاکید بر اینکه بدیهی است هر عمل جراحی پیامدهای خاص خود را دارد، گفت: در این روش درد، تورم، کبودی و سفتی به همراه ترشح مایع از محل عبور لوله‌های دستگاه ساکشن تا چند روز پس از عمل بیمار را آزرده می‌کند اما به تدریج این علائم نیز برطرف و بیمار به تدریج بهتر می‌شود.

هادی زاده با بیان اینکه بیمار پس از یک تا دو هفته می‌تواند به فعالیت‌های روزمره خود بازگردد تصریح کرد: البته وی نباید فعالیت‌های سنگین انجام دهد. بلندکردن اجسام سنگین و ایستادن‌های طولانی نباید قبل از چهار هفته انجام شود که حتی به توصیه پزشک ممکن است تا شش ماه انجام برخی کارهای سنگین به تاخیر افتد.

وی یادآور شد: کبودی و ورم ممکن است شش ماه یا بیشتر به طول انجامد. صاف شدن جای زخم به طور معمول دو سال زمان می‌برد اما صاف و کمرنگ شدن محل جراحی معمولا شش ماه طول می‌کشد.

این متخصص جراحی پلاستیک خاظر نشان کرد: برخی اعمال جراحی برای برداشتن شکم، مثل لیپوساکشن، به ندرت ممکن است با عدم تقارن، ناهمواری و چین‌خوردگی پوست و عوارض دیگری نظیر تغییرات رنگ، آسیب پوست، عفونت و تجمع مایع همراه باشد. در این صورت حتما باید با پزشک خود مشورت شود.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7172 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد بازدید: 1747 ساعت: 12:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
3 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
4 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
5 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
8 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
9 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
10 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
11 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  چرا دچار ورم و نفخ شكم می‌شویم؟ گاهی اوقات ممكن است اندازه درد كمر در برخی افراد ب...

  غذاهای معجزه گر کدامند؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.