صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
تهیه و توزیع کلوچه نذری
تهیه و توزیع کلوچه نذری
لقمه: اهالی آهنگر محله استان گرگان با آغاز عزاداری سالارشهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به تهیه و توزیع کلوچه نذری می پردازند.
عکس/ ابوطالب ندری
عکس/ ابوطالب ندری
نقل از : مهر - گرگان
کد:
725
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن
بازدید:
4604
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
2
کافه کتاب کربن با 20 هزار عنوان کتاب افتتاح شد/قهوه بنوشید و کتاب بخوانید
۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
3
گزارش تصویری/ استانگردی دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
4
سفره افطاری که برای کارتن خوابها پهن شد
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
5
تکنیک های سرخ کردن و نگهداری سبزیجات
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر
6
برداشت بزرگترین گلکلم جهان
۱۳۹۳ شنبه ۱۳ ارديبهشت
7
روش تهیه کباب خلیج فارس
۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
8
اوقات شرعی تهران و مراکز استانها در نخستین روز ماه رمضان+جدول
۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۹ تير
9
شفیع آباد؛ روستایی با طعم "توت فرنگی"
۱۳۹۲ شنبه ۱۸ خرداد
10
آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟
۱۳۹۲ شنبه ۱۱ خرداد
11
فرش قرمز جهان برای زعفران گلستان
۱۳۹۱ يکشنبه ۱۷ دي
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
واقعیتهایی تلخ در مورد چای شیرین
درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...
روغن زیتون را حرارت ندهید
کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...
رژیم غذایی سالم چقدر هزینه دارد؟
صرفهجویی یکی از آن عادتهای پسندیدهای است که حتی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شیرین کام بدون کالری زیاد
کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچچیزی در دنیا عوض نمیکنیم. البته خودتان بهتر میدانید که مصرف زیاد قند و شیرینیجات و نوشیدنیهای شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنیها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم میکند.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1)
با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامینهایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
این روغن برای سرخ کردن نیست!
برای سرخ کردن مواد غذایی تان از روغن زیتون به دلایل زیر استفاده نکنید.
خطرات سس و فستفودها برای مبتلایان به آسم
آسم بیماری التهابی و انسدادی راههای هوایی است که با سرفههای مکرر، خسخس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سسها، فستفودها، ژله و بستنی ایجاد میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است