مهمترین عامل شیوع سرطان‌


یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس سبک زندگی و به ویژه مواد غذایی آلوده را مهمترین عامل شیوع سرطان‌ عنوان کرد.

به گزارش لقمه، علی کائیدی در گفت‌وگویی بادر مورد کاهش سن ابتلا به سرطان پستان به ۲۰ سال اظهار داشت: آنچه که باعث افزایش و شیوع سرطان‌ها در کشور می‌شود به طور کلی به سبک زندگی مردم برمی‌گردد.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت در طرح تحول نظام سلامت، مرحله اول را به درمان اختصاص داده، تاکید کرد: به اعتقاد بنده، مرحله اول تحول نظام سلامت باید به بهداشت اختصاص می‌یافت اما بسته به اینکه نیاز جامعه به سمت درمان بود مرحله اول به درمان اختصاص یافت.

وی افزود: با وجود این وزارت بهداشت باید به صورت فوری و اضطراری برای یافتن راه حل این معضل به پژوهش بپردازد.

کائیدی استفاده از مواد غذایی پرچرب، کم تحرکی و استرس را از جمله موارد موثر دیگر در شیوع سرطان‌ها عنوان کرد و افزود: امروز شیوه زندگی به گونه‌ای است که اضطراب و استرس زیادی را به مردم تحمیل می‌کند.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس با یادآوری اینکه در گذشته زمانی که شیر را از دام می‌گرفتند پس از دو تا سه بار جوشاندن مورد استفاده قرار می‌دادند، گفت: اما امروز شاهد استفاده روغن‌های مضری مانند روغن پالم در شیر و مواد لبنی هستیم که اتفاقا همین یک عامل مهم در بروز سرطان است.

کائیدی با بیان اینکه سرطان‌ها در گذشته معمولا از دهه پنجم و ششم زندگی افراد شروع می‌شد، افزود: اینکه سن سرطان به بیست سال کاهش پیدا کرده یک زنگ خطر جدی برای کشور است.

وی استفاده از کود و سموم در محصولات کشاورزی را یکی دیگر از عوامل موثر در شیوع سرطان‌ها دانست و افزود: آنچنان که می‌بینیم، با استفاده از از کود و سموم میوه‌ها بزرگ‌تر از حد طبیعی شده‌اند لذا ترجیحا بهتر است مردم از میوه‌های کوچک‌تر استفاده کنند.

کائیدی تاکید بر ضرورت سنجیدن سموم در محصولات کشاورزی اظهار داشت: متاسفانه وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی آن طور که باید میزان سموم را در محصولات کشاورزی نمی‌سنجند.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس خاطر نشان کرد: در حال حاضر سبزیجات در جنوب تهران با پس مانده آب فاضلاب‌ها آبیاری می‌شوند.

کائیدی با بیان اینکه در گذشته خیلی از چاه‌های تهران آلوده به نیترات بودند، افزود: آلودگی آب، هوا و محصولات کشاورزی به شیوع انواع بیماری‌ها دامن می‌زنند، لذا این مسائل بسیار باید مورد توجه قرار گیرند.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به شیوع نوع خاصی از سرطان‌ در مناطقی از کشور گفت: به عنوان مثال سرطان مری از سرطان‌های شایع در کردستان، مازندران و خراسان است که این بیماری بیشتر ناشی از مصرف بیش از حد توتون و چای داغ است، بر این اساس می‌بینیم که سبک زندگی به ویژه نوع تغذیه در شیوع بیماری‌ها نقش تعیین کننده‌ای دارد.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از : ایلنا

کد: 7270 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ شهريور بازدید: 3053 ساعت: 12:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
7 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم لاغری عاقلانه بگیرید یك برنامه غذایی كمتر از 1400 كیلوكالری باعث می‌شود...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  لواشک چاق می کند یا لاغر؟ مدیر گروه تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران گف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«آردگیز گردانی» آیین سنتی هرمزگانی ها در نیمه شعبان «آردگیز گردانی» از آیین های سنتی در استان هرمزگان است که براساس آن ذوستداران اهل بیت(علیهم السلام) در شب میلاد امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) برای سلامتی آن حضرت، نذورات توزیع می کنند.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
این سوسیس كالباس‌های خوشمزه! همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار گرفتند. از زمان انتشار آن گزارش تاکنون بیش از سه سال می‌گذرد. اما آیا در این مدت تحولی در کیفیت سوسیس و کالباس تولید داخل رخ داده است؟