صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
صید ماهی در میانکاله
صید ماهی در میانکاله
لقمه: با شروع فصل صید در دریای خزر که از بیستم مهرماه شروع شده صیادان پرتلاش میانکاله با کار و کوشش فراوان مشغول صید ماهی و عرضه آن به بازار مصرف هستند.
عکس / ابوطالب ندری
عکس / ابوطالب ندری
نقل از :مهر - گرگان
کد:
728
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ پنج شنبه ۵ آبان
بازدید:
3591
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
2
بازگشت ارز ترجیحی برای نهادههای دامی و برخی کالاهای اساسی
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3
ثبتسفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4
لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن
۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
5
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
6
کوچ عشایر در قاب رنگها
۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
7
بهترین خوراکیهای زمستانی و تقویتکننده سیستم ایمنی
۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
8
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
9
جولان بیماریهای ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید
۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
10
کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11
در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آدامس بجویم یا نجویم؟
یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان میتواند آثار مثبت ...
با بوی بد سیر چه کنیم؟
اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...
کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است
ادعاهای ضرر چربیهای اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تیغ ماهی را دور نریزید
استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسانها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
بیمیلی جنسی میانسالی با کدام جوشانده درمان میشود؟
در متون مختلف طب سنتی بارها به این موضوع اشاره شده است كه پرداختن به فعالیتهای سنگین مانند روابط زناشویی زوجها باید دستكم 2 تا 3 ساعت بعد از میل كردن غذا انجام شود.
شیرینی سوهان با گرانی تلخ شد
سوهان قم همواره یکی از شیرینیهای سنتی کشور است و مانند باقلوای یزد، گز اصفهان، مسقطی شیراز و سوغاتهای خوش طعم سایر نقاط کشور دوستداران و خریداران ملیونی خود را داشت، اما مدتی است که قیمت بالای سوهان هم موجب نگرانی تولید کننده و هم نا رضایتی خریداران شده است.
فرمول تغذیهای برای شفافسازی و لطافت پوست
شهزاد محمدیان، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی توصیه هایی را برای شفافسازی و لطافت پوست ارائه داده است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است