صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
صید ماهی در میانکاله
صید ماهی در میانکاله
لقمه: با شروع فصل صید در دریای خزر که از بیستم مهرماه شروع شده صیادان پرتلاش میانکاله با کار و کوشش فراوان مشغول صید ماهی و عرضه آن به بازار مصرف هستند.
عکس / ابوطالب ندری
عکس / ابوطالب ندری
نقل از :مهر - گرگان
کد:
728
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ پنج شنبه ۵ آبان
بازدید:
3310
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2
جولان بیماریهای ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید
۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
3
کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
4
در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟
۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
5
خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
6
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟
۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
8
تغذیه فصل پاییز/ مزاج سرد و خشک چه بخورد؟
۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
9
رفع کم خونی و یبوست با آلو
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
10
خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین
۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
11
خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید
۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
راه های مبارزه با بوی بد دهان
رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...
برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟
نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...
غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان
نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟
اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.
شما هم میخواهید چاق شوید؟
رایجترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علتهای زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانیها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روشهای افزایش وزن را با هم بررسی میکنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج میبرند بهترین راهحل، درمان بیماری زمینهای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین
پایگاه خبری لقمه: ساختن یک اپلیکیشن پرطرفدار آرزوی بسیاری از علاقهمندان به دنیای آیتی و استارتآپ است. دنیایی که این روزها میتوان درآن پیتزای موردعلاقهتان را با چند کلیک خودتان درست کنید.
نگاهی به مفهوم امنیت غذایی و ایمنی غذا
افشین اسماعیلی فر – عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است