مواد لازم برای دو نفر
راسته گوساله: 100 گرم فلفل دلمه ای: یك عدد قارچ: چهار عدد پیاز: دو عدد خمیر پیتزا یا نان لواش: یك عدد پنیر پیتزا: 100 گرم روغن و سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمهای را به صورت نگینی خرد مینماییم. گوشتها را تفت داده و پس از سرخ شدن، پیاز، قارچ و فلفل دلمهای را با گوشت تفت میدهیم. خمیر پیتزا یا نان لواش را پهن كرده، مواد را داخل آن میریزیم و رول میكنیم، سپس سس گوجهفرنگی و پنیر پیتزا را روی نان ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار میدهیم، بعد به اندازه دلخواه برش زده و سرو میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست