طرز تهیه بوریتو گوشت؛ غذای ایتالیایی


در این دستور (meat burrito recipe) با خوراکی ایتالیایی آشنا می شوید.

مواد لازم برای دو نفر

راسته گوساله: 100 گرم
فلفل دلمه ای: یك عدد
قارچ: چهار عدد
پیاز: دو عدد
خمیر پیتزا یا نان لواش: یك عدد
پنیر پیتزا: 100 گرم
روغن و سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
 

طرز تهیه

گوشت، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد می‌نماییم. گوشت‌ها را تفت داده و پس از سرخ شدن، پیاز، قارچ و فلفل دلمه‌ای را با گوشت‌ تفت می‌دهیم. خمیر پیتزا یا نان لواش را پهن كرده، مواد را داخل آن می‌ریزیم و رول می‌كنیم، سپس سس گوجه‌فرنگی و پنیر پیتزا را روی نان ریخته و آن را به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم، بعد به اندازه دلخواه برش زده و سرو می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7290 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۲۸ شهريور بازدید: 3555 ساعت: 9:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای اهدای‌خون پایگاه خبری لقمه: سازمان انتقال خون برای اطمینان ا...

  آشنایی با ویتامین k از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهاب‌های مرب...

  غذاهای معجزه گر کدامند؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت