مواد لازم
• 2 عدد فلفل قرمز تند
• 500 گرم گوجه فرنگی
• 1 عدد پیاز سفید
• 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
• نصف قاشق چایخوری زیره سبز
• ¼ قاشق چایخوری پونه خشک
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 2 عدد متوسط فلفل دلمه ای
طرز تهیه
1. برای تهیه سس سالسا، ابتدا دانه های فلفل دلمه ای را خارج نموده، آن ها را خوب ریز كنید.
2. فلفل قرمز، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، زیره، پونه کوهی و نمک را در یک مخلوط کن، خوب مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
3. فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید.
4. سس سالسا را در یخچال قرار دهید و هر زمان كه نیاز بود از آن استفاده كنید.
بازگشت به صفحه نخست