طرز تهیه معروف ترین سالاد خاورمیانه


سالاد تبوله عربی یكی از معروف‌ترین سالادهای خاورمیانه است كه در بیشتر كشورهای عربی به عنوان پیش غذا و همراه آن سرو می‌شود.

مواد لازم:

بلغور گندم: نیم پیمانه
جعفری تازه: 100 گرم
نعناع تازه: سه قاشق غذا خوری
پیاز: یك عدد كوچك
پیازچه: سه عدد متوسط
گوجه‌فرنگی: سه عدد متوسط
خیار: دو عدد (در صورت تمایل)
لیموی تازه: یک عدد
روغن زیتون، نمك و فلفل: به میزان لازم
برگ كاهو برای سرو كردن یا تزئین: به مقدار لازم


روش تهیه:

1_بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب گرم بخیسانید. بعد بلغور خیس خورده را داخل صافی ریخته تا آب اضافی آن خارج شود.

2_تمام سبزیجات (پیاز، جعفری، نعناع، پیازچه، گوجه‌فرنگی و خیار) را نگینی خرد كنید.

3- در یك كاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خرد شده را با هم مخلوط كنید و بلغور، آبلیمو، نمك، فلفل و روغن زیتون را هم اضافه كنید و خوب هم بزنید. به همین آسانی سالاد تبوله حاضر است. حالا سالاد را با لیمو و برگ كاهو سرو كنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7321 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۳ آذر بازدید: 3096 ساعت: 6:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سماق کباب با تبوله کوس‌کوس؛ غذای محبوب لبنانی‌ها ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

  استفاده از سیر برای دفع پشه های مزاحم بیشترین حشره ای که انسان ها با آن درگیر هستند و با...

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت