مواد لازم • 6 عدد فیله ران مرغ، به اندازه های 3 سانتی متری برش دهید. • دو حبه سیر، رنده شده • یک قاشق غذاخوری سماق •یک قاشق غذاخوری گشنیز •دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک پیمانه آب مرغ (250 میلی لیتر) •یک پیمانه بلغور کوسکوس (190 گرم) • یک پیمانه برگ جعفری ریز شده • نصف پیمانه برگ نعنای ریز شده •دو عدد پیازچه ریز شده • 250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده • ¼ پیمانه آب لیمو ترش (60 میلی لیتر) • ماست یونانی (برای سرو) • نان پیتا (برای سرو) • 15 عدد سیچ چوبی طرز تهیه 1. در یک کاسه متوسط، مرغ، سیر، سماق، گشنیز و نیمی از روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید. مرغ ها را داخل سیخ چوبی بزنید. 2. تابه بزرگی را انتخاب کنید. روغن بریزید و مرغ ها را با سیخ داخل روغن سرخ کنید. هر طرف آنها را باید به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. 3. آب مرغ را داخل قابلمه کوچک یبریزید و با حرارت زیاد گرم کنید. از روی حرارت بردارید و کوسکوس ها را داخل آن بریزید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه بگذارید بماند. از چنگال برای جدا کردن دانه ها از هم استفاده کنید. سپس آنها را آبکش کنید و داخل کاسه بریزید. جعفری، نعناع، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون و آب لیموترش رابه آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید. 4. تبوله را داخل ظرفی که می خواهید غذا را سرو کنید بریزید و روی آن سیخ های کباب را بگذارید. 5. این غذا را باید گرم و با ماست یونانی (سوپرمارکت ها دارند) و نان پیتا سرو کنید.بازگشت به صفحه نخست