سماق کباب با تبوله کوس‌کوس؛ غذای محبوب لبنانی‌ها


یکی از غذاهای خوشمزه لبنانی ها، کباب است که دستور پخت زیر یکی از آنهاست.

مواد لازم 

• 6 عدد فیله ران مرغ، به اندازه های 3 سانتی متری برش دهید.

• دو حبه سیر، رنده شده

• یک قاشق غذاخوری سماق

•یک قاشق غذاخوری گشنیز

•دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک پیمانه آب مرغ (250 میلی لیتر)

•یک پیمانه بلغور کوس‌کوس (190 گرم)

• یک پیمانه برگ جعفری ریز شده

• نصف پیمانه برگ نعنای ریز شده

•دو عدد پیازچه ریز شده

• 250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده

• ¼ پیمانه آب لیمو ترش (60 میلی لیتر)

• ماست یونانی (برای سرو)

• نان پیتا (برای سرو)

• 15 عدد سیچ چوبی



طرز تهیه

1. در یک کاسه متوسط، مرغ، سیر، سماق، گشنیز و نیمی از روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید. مرغ ها را داخل سیخ چوبی بزنید.

2. تابه بزرگی را انتخاب کنید. روغن بریزید و مرغ ها را با سیخ داخل روغن سرخ کنید. هر طرف آنها را باید به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

3. آب مرغ را داخل قابلمه کوچک یبریزید و با حرارت زیاد گرم کنید. از روی حرارت بردارید و کوس‌کوس ها را داخل آن بریزید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه بگذارید بماند. از چنگال برای جدا کردن دانه ها از هم استفاده کنید. سپس آنها را آبکش کنید و داخل کاسه بریزید. جعفری، نعناع، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون و آب لیموترش رابه آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید.

4. تبوله را داخل ظرفی که می خواهید غذا را سرو کنید بریزید و روی آن سیخ های کباب را بگذارید.

5. این غذا را باید گرم و با ماست یونانی (سوپرمارکت ها دارند) و نان پیتا سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 5002 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور بازدید: 5082 ساعت: 12:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص 6 خوردنی سفره‌ی هفت‌سین ۱۳۹۳ شنبه ۹ فروردين
2 طرز تهیه پوره عدس و بلغور با سالاد سبزیجات ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ دي
3 دستور تهیه کتلت یا شامی با دستور قدیمی‌ و مامان بزرگها‌ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ آذر
4 چرا با کباب سماق می‌خوریم؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۴ اسفند
5 در سفره هفت‌سین چه چیزهایی می گذاریم،چرا؟ ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۷ اسفند
6 چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ ۱۳۹۱ چهارشنبه ۹ اسفند
7 آشنایی با نماد سین‌های سفره هفت سین ۱۳۹۱ جمعه ۴ اسفند
8 کاهش چربی خون با گیاهان ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ بهمن
9 روش پخت كوفتـه سماق ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي
10 سماق کاهش دهنده اسید اوریک خون است ۱۳۹۱ شنبه ۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  داروهای گیاهی هم عوارض دارند/ عطاری‌ها سرخود تجویز نکنند رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران گفت: داروهای گیاهی ...

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش‌ پیشگیری از ابتلا به سرطانی که مرتضی پاشایی را ازپا درآورد یک متخصص بیماری‎های داخلی اذعان کرد که سن مبتلایان به سرطان‎های معده در جامعه امروزی به زیر 50 سال رسیده است.
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
قبل از رژیم گرفتن حتما بخوانید/ محتویات یک رژِیم خوب رژیم غذایی به آنچه که فرد در طول روز می‌خورد یا می‌آشامد اطلاق می‌شود. زمانی که برای رژیم گرفتن برنامه‌ریزی می‌کنید، باید متوجه باشید که مقدار کالری مناسب شما چقدر است.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.