ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند


خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث افزایش سلامت مغز می شود.

به گزارش لقمه، خوردن یک وعده ماهی کبابی یا پخته شده، باعث بیش تر شدن ماده خاکستری مغز می شود. کارشناسان قبلا می گفتند، اثر آنتی اکسیدان های موجود در امگا 3 باعث افزایش سلامت مغز می شود اما تحقیقی جدید که در دانشگاه پیتسبورگ آمریکا انجام شده، نشان می دهد خوردن هر نوع ماهی، فارغ از اینکه چقدر امگا 3 دارد، برای مغز مفید است.

هم چنین کسانی که ماهی می خورند، در بخش های مربوط به حافظه و هشیاری، مغز بزرگ تری دارند.


دکتر جیمز بکر، پرفسور دانشگاه پیتسبورگ در این باره گفت:«مطالعه ما نشان می دهد که افرادی که ماهی آب پز یا کبابی و نه سرخ شده، می خورند در مناطق مربوط به حافظه و هشیاری مغز بزرگ تری دارند. رابطه ای هم بین مقدار امگا 3 و این تغییرات در مغز پیدا نکردیم که یک کم غافلگیرمان کرد.»


به گزارش سایت «دیلی میل»،دانشمندان می گویند، سبک زندگی، مثل خوردن ماهی، بیش تر روی تغییرات اساسی در مغز اثر می گذارد تا عوامل بیولوژیک.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 7368 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور بازدید: 2510 ساعت: 5:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
6 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
8 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
9 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
11 صادرات ۲ میلیون و ۲۶۴.۵ تن انواع آبزی از کشور ۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  چرا نباید نودل بخورید در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن نود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کلم kale مفید برای لاغری و سم زدایی از بدن یکی از اعضای خانواده ی کلم ها، کلم کیل Kale هست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی می‌کند اما جزو کلم‌های ناشناخته محسوب می‌شود.
بهترین روش لاغری کدام است؟ بعضی از محصولات و خدماتی كه این كسب و كارها ارائه می‌كنند برای كاهش وزن مفید هستند و بعضی دیگر تاثیر چندانی بر لاغری و ثابت ماندن وزن ندارند.
درمان ناباروری زنان با رژیم غذایی یک فوق تخصص تغذیه ناباروری گفت: زنانی که به ناباروری مبتلا هستند، نباید از چربی های اشباع مانند لبنیات چرب و دنبه زیاد استفاده کنند.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.