دم موش در صبحانه دانشجویان


صبح امروز در یکی از خوابگاه‌های آموزشی شهرستان جیرفت که صبحانه داده شد، دانشجویان متوجه جسمی در داخل شیشه مربا می‌شوند که پس از بررسی مشخص شد که دم موش است.

به گزارش لقمه، دکتر محمد امیرپور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در رابطه به این خبر گفت: صبح امروز به محض تماس با این معاونت در مورد این موضوع، کارشناسان به محل اعزام وموضوع پیگیری شد.

وی ادامه داد: با بررسی کارشناسان معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مشخص شد در مربای هویج استفاده شده، دم موشی موجود است که مصرف کنندگان بیشتر آن را مصرف کرده بودند.

امیرپور افزود: این طور به نظر می رسد که در حین تولید موش وارد خط تولید این کارخانه شده و در قسمتی از خط دم آن وارد این شیشه شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: به محض اطلاع از موضوع ، پیگری به صورت تلفنی از طریق دانشگاه علوم پزشکی تبریز که محل اعطای مجوز بهداشتی به این کارخانه بود انجام و کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای بازدید وارائه گزارش به کارخانه محل تولید مربا اعزام شدند.

امیرپور از پیگیری کارشناسان این معاونت تا حصول نتیجه خبر داد و گفت: به محض اطلاع و جمع بندی موضوع، نتیجه اعلام خواهد شد.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7375 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر بازدید: 3433 ساعت: 1:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برای پختن مربای خانگی به این ده نکته مهم توجه کنید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير
2 روش تهیه پای آلبالوی خانگی ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
3 نکات کلیدی برای تهیه یک مربای خوشرنگ و خوشمزه ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۹ خرداد
4 مربای پوست هندوانه ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور
5 چگونه 31 روز با آلبالو سر کنیم ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور
6 روش تهیه مربا و شربت آلبالو ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور
7 شیرینی‌های چندصد ساله ایرانی در نوروز+ عکس ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۳ اسفند
8 روش تهیه مربای مربای آلوورا ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۰ بهمن
9 با خواص به آشنا شوید ۱۳۹۱ جمعه ۲۱ مهر
10 یك فنجان شگفتى؛ انواع چای و خواص آن! ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

  دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
شخصیت شناسی پیتزا/ افراد مشهور چه پیتزایی می خورند؟ اگر تنها حق انتخاب یک نوع پیتزا را داشته باشید کدام را انتخاب می کنید؟