تقلبات رایج در تولید آب لیمو


آب لیمو ترش به دلیل سرشار بودن از ویتامین c و طعم و عطر مطبوع همواره به عنوان یك چاشنی در تهیه غذا مورد استفاده و توجه خاص مردم قرار دارد و به همین نسبت متاسفانه دستخوش تقلب سودجویان بازار واقع می شود .

 

به گزارش لقمه، یکی از روش هایی كه متقلبین در تهیه آب لیموی تقلبی پیش می گیرند به این ترتیب است که مقداری کاه زبر را با آب ولرم مخلوط کرده و مدتی به حال خود قرار می دهند . در این حالت پس از مدت کوتاهی مایع زرد رنگی حاصل می شود که آن را مدتی روی لیموی آب گرفته و گاه چرخ شده قرار می دهند. سپس پوست لیموها را جدا کرده و مقداری اسیداستیک یا جوهر لیمو به آن اضافه می کنند.

در پاره ای از موارد تنها مقداری آب به لیموی آب گرفته و چرخ شده اضافه می کنند و پس از مدتی مخلوط را به هم زده و قسمت مایع را جدا کرده و مقداری جوهر لیمو به آن اضافه می کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سایت سلامت و ایمنی غذا

کد: 7423 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۷ مهر بازدید: 2565 ساعت: 7:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیشتر آبلیموها شیمیایی هستند نه طبیعی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
3 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
4 ارتباط آبلیمو با کاهش وزن چیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
6 ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۹ مهر
7 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
8 اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
9 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
10 بازرسی از 17 کارخانه‌ آبلیموسازی و دریغ از حتی یک قطره آبلیموی طبیعی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۵ مهر
11 نشانه آبلیموی طبیعی را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هورمون‌درمانی در باشگاه‌های بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟ دكتر كیمیاگر گفت: این روند می‌تواند ماهی یک کیلو ب...

  ۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه بسیاری از افراد به بیماری‌های مزمن کلیوی مبتلا هست...

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت