پیشنهاد آخر هفته پاییزی با کدو تنبل


کدو تنبل یا حلوایی از جمله صیفی جاتی است که در پاییز در بازار به وفور یافت می شود که می توانید با آن غذاها و خوراک های خوشمزه ای تهیه کنید.

 به گزارش لقمه، با فرارسیدن فصل پاییز سبزیجات و میوه های پاییزی در بازار دیده می شود که با بسیاری از آنها می توانید غذاها، دسرها و خوراک های ویژه ای تهیه کنید. در زیر دستور سوپ کدو حلوایی و دسر کدو حلوایی را آموزش می دهیم.

 

خواص کدو تنبل:

این گیاه خوراکی حاوی اکسید‌های قدرتمند آنتی‌هیدروکسی است که یک اسید طبیعی در میوه است و سلول‌های مرده پوست را برطرف کرده و پوست را درخشان می‌کند. همچنین حاوی ویتامین A است که به تولید سلول‌های پوستی جدید و نرم‌تر و جوان‌تر شدن این بافت کمک می‌کند.
کدو حوایی با داشتن غنی‌ترین ریزمغذی‌ها، مجهز به سلاح‌هایی موثر برای مقابله با بیماری‌ها است.
علاوه بر این کدو حلوایی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای بتاکاروتن که در میوه‌ها و سبزی‌های نارنجی رنگ مثل هویج و کدو به وفور یافت می‌شود، از پوست در برابر تشعشعات ماوراء بنفش محافظت می‌کند و مصرف عصاره آن به طور روزانه حتی تاثیر محافظتی کرم ضد آفتاب را افزایش می‌دهد.

به علاوه عصاره کدو حلوایی لایه محافظی روی پوست در برابر فاکتورهای محیط زیستی دیگر مثل آلودگی هوا، استرس و دود سیگار ایجاد می‌کند.

بر اساس این گزارش، تخمه‌های کدو حلوایی به دلیل این که منابع سرشار از عنصر روی و اسیدهای چرب امگا ـ 3 هستند، مهارت و توان مغز را بالا برده و به شما کمک می‌کنند بهتر و سریع‌تر فکر کنید، ذهن شما را تیزتر کرده و در عین حال سبب تقویت تراکم استخوان‌های سالم می‌شود.

اسیدهای چرب موجود در این محصول جالیزی همچنین در از بین بردن چین و چروک‌های پوست موثر است.

کدو حلوایی علاوه بر این‌ها سرشار از ویتامین C است.

 

 

سوپ کدو تنبل برای روزهای نیمه سرد پاییزی

مواد لازم:

• کره 40 گرم

• پیاز، خرد شده یك عدد

• کدو تنبل، خرد شده 1.5کیلوگرم

• سیب‌زمینی دو عدد

• آب مرغ شش پیمانه

• خامه نصف پیمانه

• پودر جوزهندی نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه

1. کره را در یک قابلمه بزرگ، روی حرارت آب کرده بعد پیاز را اضافه می‌کنیم و به پختن ادامه می‌دهیم تا پیاز نرم شود. کدوتنبل و سیب‌زمینی را اضافه کرده و می‌گذاریم پنج دقیقه بپزد. سپس آب مرغ را اضافه کرده و می‌گذاریم به مدت 20 دقیقه بجوشد تا زمانی که کدو حلوایی نرم شود و در این مدت گاهی سوپ را هم می‌زنیم.

2. سوپ را در مخلوط‌کن می‌ریزیم تا به شکل پوره درآید و در یک قابلمه بزرگ می‌ریزیم و جوزهندی را به آن اضافه می‌کنیم (تا این مرحله از پخت را می‌توان قبلا آماده و در یک ظرف در دار به مدت یک شب در یخچال نگهداری کرد.)

3. قبل از سرو، خامه را اضافه می‌کنیم (اگر سوپ را از شب قبل آماده کرده‌ایم هنگام اضافه کردن خامه، سوپ را هم می‌زنیم تا داغ شود) این سوپ را می‌توان در صورت تمایل با کمی خامه و مقداری پیازچه سرو کرد.

 

 

دستور خانگی دسر کدو حلوایی

مواد لازم

کدو حلوایی   500 گرم

شکر    2 استکان چایخوری

آرد ذرت   1 قاشق غذاخوری

شیر   1 لیتر

نشاسته ذرت   2 قاشق سوپخوری

آرد برنج   2 قاشق سوپخوری

کره یا روغن  1 قاشق

زرده تخم مرغ  2 عدد

 

طرز تهیه کدو:

کدو را پوست کنده و قطعه قطعه می کنیم و با نصف استکان شکر و یک لیوان آب رو گاز می گذاریم تا کاملا بپزد و له شود.

 

طرز تهیه محلبی:

شیر و شکر و نشاسته ذرت، آرد ذرت، آرد برنج، زرده تخم مرغ و کره را مخلوط می کنیم و روی گاز می گذاریم تا خوب بپزد.


دستور تهیه دسر:

مقداری بیسکوییت را پودر می کنیم و در ظرف دلخواه می ریزیم. سپس مخلوط کدو را به مخلوط محلبی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود و سپس روی پودر بیسکوئیت می ریزیم تا خنک شود. سپس آن را در یخچال می گذاریم تا خنک شود و بعد از چند ساعت می توانید سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7527 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۴ مهر بازدید: 4864 ساعت: 6:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
2 تزیین و حکاکی روی کدو ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3 درفصل پاییز از خوردن این میوه غافل نشوید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲ آذر
4 طرز تهیه بیف زوچینی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
5 چیزکیک کدو حلوایی؛ مخصوص جشن هالووین ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
6 ۷ سبزی که موجب مرگ انسان می‌شوند ۱۳۹۶ جمعه ۵ آبان
7 ایمنی بدن آقایان با این مواد غذایی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳۰ شهريور
8 راز ساخت سس مخصوص مک‌دونالد لو رفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
9 چرا ۷۰ درصد تخمه‌هایی که در ایران به فروش می‌رسد چینی است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
10 بزرگترین کدو تنبل در مزارع چین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 کارآفرینی با یک گیاه کدو شکل ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افراد چاق، عرق نعنا بخورند/ عسل و آبلیمو معده را قوی می‌کند مدیر انجمن علمی طب سنتی ایران به افرادی که تمایل د...

  آدامس می‌تواند به کنترل وزن کمک کند؟ به عقیده‌ متخصصان پژوهش‌های گسترده تری نیاز است تا...

  با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت