به گزارش لقمه، این دانههای کوچک که منبع غنی از فیبر، پروتئین و اسیدهای چرب امگا3 هستند نباید به شکل خشک و خام مصرف شوند. به علاوه افرادی که دچار مشکل بلعیدن یا مری منقبض هستند باید بیشتر احتیاط کنند.
دکتر «ربکا راول» از مرکز پزشکی کارولیناز در کارولینای شمالی گفت: تخم شربتی از این قابلیت برخوردار است تا 27 برابر وزن خود آب جذب کند. به همین دلیل افرادی که سابقه ابتلا به مشکلات بلعیدن را دارند باید مراقب باشند و تخم شربتی را تنها زمانی مصرف کنند که پیش از هضم شدن به طور کامل در آب باز شده باشد.
به گفته دکتر راول، مصرف تخم شربتی در سالهای اخیر به عنوان ماده خوراکی سالم افزایش یافته و زمانی که به طور صحیح مصرف شود برای سلامتی مفید هم خواهد بود. این دانهها پیش از آنکه خورده شوند باید به میزان کافی در مایع بمانند تا به خوبی از هم باز شوند.
به گزارش هلث دی نیوز، دکتر راول همچنین هشدار داد، در صورتی که تخم شربتی در مری از هم باز شود ژلی تولید میکند که موجب انسداد راه مری میشود. علاوه بر این زمانی که این دانهها روی جداره مری قرار گیرند خارج کردن آنها با ابزار سنتی و معمولی سخت است.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایسنا