روش تهیه سوفله سیب ‌‌زمینی سوئیسی


دلیل سوئیسی نامیده شدن این سوفله پنیر گرویر (Gruyer) به‌کار رفته در آن است وگرنه آشپزی سوئیس ترکیبی از آشپزی آلمان، فرانسه و ایتالیاست که در همسایگی این سرزمین آرام و زیبا قرار دارد.

 به گزارش لقمه، گرویر یک پنیر نسبتا سفت سوئیسی است که با پنیر گودا جایگزین شده است. برای تهیه این رسپی کار سختی پیش‌رو ندارید. دفعه بعد که برای خرید رفتید 3-2 عدد سیب‌زمینی درشت گرفته و برای تهیه این سوفله آسان و جذاب استفاده کنید.

 

مواد لازم:

سیب زمینی 4 عدد بزرگ
خامه 4 قاشق غذاخوری
ترخون
زرده تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل به اندازه کافی


طرز تهیه این سوفله در میز 4 نفره:

1. چهار عدد سیب‌زمینی بزرگ و بیضی مانند را با اسکاچ بشویید، اما مواظب باشید که پوست آنها کنده نشود. همه جای سیب‌زمینی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و برای یک تا یک و نیم ساعت در فر که از قبل با دمای 220درجه سانتی‌گراد داغ کرده‌اید، بپزید. سیب‌زمینی‌ها را بعد از آن از فر خارج کرده و دمای فر را تا 180 درجه سانتی‌گراد کم کنید.

2. سیب‌زمینی‌ها را نصف کرده و داخل آنها را با قاشق خالی کنید، سپس پوست‌ها را برای 20 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا برشته شوند. گوشت سیب‌زمینی را پس از سرد شدن در یک کاسه با چنگال له کنید و با 100 گرم کره نرم شده، یک قاشق غذاخوری شوید یا ترخون ساطوری، 4قاشق غذاخوری خامه سفت و دو عدد زرده تخم‌مرغ مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید.

3. دو سفیده تخم‌مرغ را آنقدر با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا سفت و سفید شود و اگر کاسه را برگردانید، نریزد. سفیده را هم با قاشق چوبی، به آرامی و با هم‌زدن دورانی با بقیه مواد مخلوط کنید و مراقب باشید پف سفیده نخوابد. داخل پوست سیب‌زمینی‌ها را با مایه تا کمی بالاتر از لبه‌ها پر کنید و برای 24 دقیقه با 180 درجه بپزید. سپس با ماست خامه‌ای یا مایونز پر کنید.

ارزش غذایی:

یک تکه پنیر به اندازه یک قوطی کبریت یا حدود 30گرم، یک‌سوم کلسیم و بخشی از ویتامین B12، فسفر، پروتئین و 125 کالری موردنیاز بدن یک فرد بالغ را در یک روز فراهم می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مجله سیب سبز

کد: 7587 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۲ آبان بازدید: 3082 ساعت: 1:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بادمجان موثر در كاهش وزن و رفع كم خونی بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو...

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

  آیا آب میوه برای سلامت کودکان مضر است؟ در گذشته آب میوه را به خاطر داشتن ویتامین C فراوان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.
این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچکی که دارد بسیاری از افراد از خواص متعدد و ارزش غذایی آن غافل هستند. این ماهی از خانواده شاه ماهی سیاه است و زیستگاه اصل آن دریای خزر می باشد.
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.
بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.