روش تهیه‌ سوفله‌ اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle)


سوفله‌ها عمدتاً خوراک‌های تخم‌مرغی هستند و امکان این که حجم سفیده تخم‌مرغ در این غذا بیشتر از زرده باشد نیز وجود دارد.

مواد اولیه

اسپاگتی پخته‌شده 200 گرم

کوکتل گوشت 200 گرم

قارچ دکمه‌ای 100 گرم

فلفل دلمه‌ای خردشده نصف پیمانه

تخم‌مرغ سه عدد

سس سفید رقیق یک پیمانه

پیاز خردشده یک پیمانه

پنیر گودا رنده شده نصف پیمانه

سس تایلندی تند یک قاشق سوپ‌خوری

روغن، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم


طرز تهیه

* فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده و ظرف نسوز با دیواره کوتاه را چرب می‌کنیم.

* پیاز را به همراه قارچ‌های ورقه شده در کمی روغن تفت می‌دهیم تا پیازها شیشه‌ای و سبک شده و آب قارچ کاملا کشیده شود.

* در این فاصله کوکتل‌ها را به اندازه بند انگشت خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم، سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

* سس تایلندی را افزوده و حرارت را خاموش می‌نماییم. نمک، فلفل و آویشن زده و با اسپاگتی می‌کنیم.

* سس سفید و نیمی از پنیر را به تخم‌مرغ‌ها می‌افزاییم.

* مواد مخلوط پاستا را در ظرف چرب شده ریخته و سطح روی آن را صاف می‌کنیم تا در تمام ظرف یک دست پخش شود.

* به مایه تخم‌مرغی کمی نمک و فلفل نیم‌کوب اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. مواد تخم‌مرغی را روی مخلوط اسپاگتی می‌ریزیم و باقی پنیر را روی آن می‌پاشیم.

* ظرف را در فر به مدت 25 دقیقه قرار می‌دهیم تا کاملا تخم‌مرغ‌ها بسته و روی سوفله طلایی شود.


نکات:

می‌توانید به جای کوکتل از گوشت چرخ استفاده کنید.

این سوفله را با سس کچاپ سرو کنید.

می‌توانید روی سوفله پنیر پار مسان بپاشید.

به جای اسپاگتی می‌توانید از اشکال مختلف پاستا استفاده کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 5347 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر بازدید: 4897 ساعت: 1:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه اسپاگتی مارینارا ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
2 کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  کبد چرب بمب ساعتی در بدن انسان نشانه‌ها و علائم بیماری‌های مختلف به ما کمک می‌کند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شخصیت شناسی پیتزا/ افراد مشهور چه پیتزایی می خورند؟ اگر تنها حق انتخاب یک نوع پیتزا را داشته باشید کدام را انتخاب می کنید؟
آیا کرم حلزون می‌تواند جوانی و زیبایی را به پوست بازگرداند از اواخر سال گذشته بود که با شروع تبلیغ کرم‌های "حلزون" از رسانه ملی، سوالات مردم درباره سلامت و میزان اثربخشی این محصول که پیش از این در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ و غیرمجاز اعلام می‌شد، شروع شد؛ محصولی که با پخش از تلویزیون مهر تایید دریافت کرده بود و حالا با لغو مجوز تولید کارخانه تولید کننده در هفته گذشته، این محصول به بحث داغ رسانه‌ها تبدیل شده است.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.