روش تهیه‌ سوفله‌ اسپاگتی یا پاستا (spaghetti souffle)


سوفله‌ها عمدتاً خوراک‌های تخم‌مرغی هستند و امکان این که حجم سفیده تخم‌مرغ در این غذا بیشتر از زرده باشد نیز وجود دارد.

مواد اولیه

اسپاگتی پخته‌شده 200 گرم

کوکتل گوشت 200 گرم

قارچ دکمه‌ای 100 گرم

فلفل دلمه‌ای خردشده نصف پیمانه

تخم‌مرغ سه عدد

سس سفید رقیق یک پیمانه

پیاز خردشده یک پیمانه

پنیر گودا رنده شده نصف پیمانه

سس تایلندی تند یک قاشق سوپ‌خوری

روغن، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم


طرز تهیه

* فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده و ظرف نسوز با دیواره کوتاه را چرب می‌کنیم.

* پیاز را به همراه قارچ‌های ورقه شده در کمی روغن تفت می‌دهیم تا پیازها شیشه‌ای و سبک شده و آب قارچ کاملا کشیده شود.

* در این فاصله کوکتل‌ها را به اندازه بند انگشت خرد کرده و به مواد اضافه می‌کنیم، سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

* سس تایلندی را افزوده و حرارت را خاموش می‌نماییم. نمک، فلفل و آویشن زده و با اسپاگتی می‌کنیم.

* سس سفید و نیمی از پنیر را به تخم‌مرغ‌ها می‌افزاییم.

* مواد مخلوط پاستا را در ظرف چرب شده ریخته و سطح روی آن را صاف می‌کنیم تا در تمام ظرف یک دست پخش شود.

* به مایه تخم‌مرغی کمی نمک و فلفل نیم‌کوب اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. مواد تخم‌مرغی را روی مخلوط اسپاگتی می‌ریزیم و باقی پنیر را روی آن می‌پاشیم.

* ظرف را در فر به مدت 25 دقیقه قرار می‌دهیم تا کاملا تخم‌مرغ‌ها بسته و روی سوفله طلایی شود.


نکات:

می‌توانید به جای کوکتل از گوشت چرخ استفاده کنید.

این سوفله را با سس کچاپ سرو کنید.

می‌توانید روی سوفله پنیر پار مسان بپاشید.

به جای اسپاگتی می‌توانید از اشکال مختلف پاستا استفاده کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 5347 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر بازدید: 4809 ساعت: 1:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه اسپاگتی مارینارا ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر
2 کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزه‌تر شود! پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

  خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
با خوراکی‌های سرطان‌زا آشنا شوید بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، ابتلا به 80 درصد سرطان‌ها مستقیم به سبک زندگی ما بستگی دارد.
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.