عوارض ویار در زنان باردار


یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه سوء تغذیه یکی از عوارض ویار در زنان باردار است، تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است.

 به گزارش لقمه، محبوبه اسدپور تهرانی با اشاره به اینکه وضعیت غذایی زن باردار در روند حاملگی او تاثیرگذار است، گفت: تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری نه تنها منجر به کاهش وزن جنین می‌شود، بلکه به مرگ و میر نوزاد و ابتلا به بیماری‌های دوران نوزادی نیز منجر می‌شود.

وی در ادامه افزود: دوران بارداری و رشد جنین با مصرف مواد مغذی شامل آهن، روی و ویتامین‌های A و D همراه است که در تولید انرژی، سنتز سلولی و تنظیم فرآیندهای بدن دخالت دارد.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه اغلب زنان در دوران بارداری رژیم غذایی خود را تغییر می‌دهند، خاطرنشان کرد: برخی از این تغییرات طبق توصیه پزشک و برخی دیگر به عقاید شخصی، سنتی یا تغییر در اشتهای غذایی مرتبط است.

اسدپور تهرانی در ادامه تصریح کرد: ویار، تمایل به خوردن مواد نامناسبی مانند تمایل به خوردن گل و خاک، نشاسته، یخ و کاغذ است که ارزش غذایی ندارد و می‌تواند منجر به سوء تغذیه شود.

وی در پایان تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است. زنان باردار باید توجه داشته باشند که آن‌ها برای دو نفر غذا می‌خورند، نه به اندازه دو نفر.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7678 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر بازدید: 2910 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
2 رابطه كبد چرب با تیره شدن پوست چیست؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
3 اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
4 ویار بارداری و راه های درمان آن ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ خرداد
5 منابع غذایی اسیدفولیک/ چه می‌کند اسیدفولیک ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
6 ویار بارداری را با طب سنتی رفع کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
7 کمبود «روی» سبب سقط مکرر جنین می‌شود ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي
8 توصیه های طب سنتی در دوران بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
9 اضافه وزن بارداری همیشه نگران‌کننده نیست ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۱ مرداد
10 7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
نسخه‌های‌ گیاهی‌ شگفت‌انگیز برای‌ پوست‌ نگهداری پوست با مواد طبیعی بسیار آسانتر و مطمئن تر از روی آوردن به مواد شیمیایی است.
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.