عوارض ویار در زنان باردار


یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه سوء تغذیه یکی از عوارض ویار در زنان باردار است، تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است.

 به گزارش لقمه، محبوبه اسدپور تهرانی با اشاره به اینکه وضعیت غذایی زن باردار در روند حاملگی او تاثیرگذار است، گفت: تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری نه تنها منجر به کاهش وزن جنین می‌شود، بلکه به مرگ و میر نوزاد و ابتلا به بیماری‌های دوران نوزادی نیز منجر می‌شود.

وی در ادامه افزود: دوران بارداری و رشد جنین با مصرف مواد مغذی شامل آهن، روی و ویتامین‌های A و D همراه است که در تولید انرژی، سنتز سلولی و تنظیم فرآیندهای بدن دخالت دارد.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه اغلب زنان در دوران بارداری رژیم غذایی خود را تغییر می‌دهند، خاطرنشان کرد: برخی از این تغییرات طبق توصیه پزشک و برخی دیگر به عقاید شخصی، سنتی یا تغییر در اشتهای غذایی مرتبط است.

اسدپور تهرانی در ادامه تصریح کرد: ویار، تمایل به خوردن مواد نامناسبی مانند تمایل به خوردن گل و خاک، نشاسته، یخ و کاغذ است که ارزش غذایی ندارد و می‌تواند منجر به سوء تغذیه شود.

وی در پایان تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است. زنان باردار باید توجه داشته باشند که آن‌ها برای دو نفر غذا می‌خورند، نه به اندازه دو نفر.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7678 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر بازدید: 2929 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
2 رابطه كبد چرب با تیره شدن پوست چیست؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
3 اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
4 ویار بارداری و راه های درمان آن ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ خرداد
5 منابع غذایی اسیدفولیک/ چه می‌کند اسیدفولیک ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
6 ویار بارداری را با طب سنتی رفع کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
7 کمبود «روی» سبب سقط مکرر جنین می‌شود ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي
8 توصیه های طب سنتی در دوران بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
9 اضافه وزن بارداری همیشه نگران‌کننده نیست ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۱ مرداد
10 7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

  ادویه‌ای برای تسکین علائم سرماخوردگی فصل زمستان برای اکثر مردم با مشکلات تنفسی نظیر برو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.
حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.