عوارض ویار در زنان باردار


یک کارشناس تغذیه با بیان اینکه سوء تغذیه یکی از عوارض ویار در زنان باردار است، تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است.

 به گزارش لقمه، محبوبه اسدپور تهرانی با اشاره به اینکه وضعیت غذایی زن باردار در روند حاملگی او تاثیرگذار است، گفت: تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری نه تنها منجر به کاهش وزن جنین می‌شود، بلکه به مرگ و میر نوزاد و ابتلا به بیماری‌های دوران نوزادی نیز منجر می‌شود.

وی در ادامه افزود: دوران بارداری و رشد جنین با مصرف مواد مغذی شامل آهن، روی و ویتامین‌های A و D همراه است که در تولید انرژی، سنتز سلولی و تنظیم فرآیندهای بدن دخالت دارد.

این کارشناس تغذیه با بیان اینکه اغلب زنان در دوران بارداری رژیم غذایی خود را تغییر می‌دهند، خاطرنشان کرد: برخی از این تغییرات طبق توصیه پزشک و برخی دیگر به عقاید شخصی، سنتی یا تغییر در اشتهای غذایی مرتبط است.

اسدپور تهرانی در ادامه تصریح کرد: ویار، تمایل به خوردن مواد نامناسبی مانند تمایل به خوردن گل و خاک، نشاسته، یخ و کاغذ است که ارزش غذایی ندارد و می‌تواند منجر به سوء تغذیه شود.

وی در پایان تاکید کرد: تعادل، تنوع و پرهیز از پرخوری سه نکته مهم در تغذیه است. زنان باردار باید توجه داشته باشند که آن‌ها برای دو نفر غذا می‌خورند، نه به اندازه دو نفر.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7678 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر بازدید: 2846 ساعت: 10:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه رژیم غذایی بر کاهش عوارض بارداری موثر است؟ ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
2 رابطه كبد چرب با تیره شدن پوست چیست؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر
3 اگر می‌خواهید بچه دار شوید، ناگت نخورید! ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان
4 ویار بارداری و راه های درمان آن ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ خرداد
5 منابع غذایی اسیدفولیک/ چه می‌کند اسیدفولیک ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
6 ویار بارداری را با طب سنتی رفع کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
7 کمبود «روی» سبب سقط مکرر جنین می‌شود ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي
8 توصیه های طب سنتی در دوران بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۲۱ دي
9 اضافه وزن بارداری همیشه نگران‌کننده نیست ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۱ مرداد
10 7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...

  نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...

  سبزی های ضد سرطان تحقیقات جدید در آمریکا نشان می‌دهد که گروهی از سبز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
گیاهخواران بیشتر عمر می‌کنند! در شرایطی که بعضی از مردم حتی نمی توانند تصور یک روز غذای بدون گوشت را بکنند، بعضی دیگر مصرانه روی برنامه غذایی گیاهی خود تاکید می‌کنند و به عنوان گیاهخوار معتقدند به این ترتیب زندگی بهتر و البته سلامت‌تری را در پیش گرفته‌اند.