صادرات 310 میلیون دلاری آبزیان در سال‌جاری


مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه آبزیان سازمان شیلات کشور با اشاره به افزایش 5 درصدی صادرات آبزیان تا پایان سال، گفت: پیش‌بینی می‌شود صادرات آبزیان تا پایان سال به حدود 310 میلیون دلار برسد.

 به گزارش لقمه، عیسی گلشاهی، میزان صادرات آبزیان در 7 ماهه اول امسال را 27 هزار تن به ارزش تقریبی 89 میلیون دلار عنوان کرد و اظهار داشت: انواع ماهی با 22 هزار تن صادرات به ارزش 71.6 میلیون دلار، میگو با 1654 تن صادرات به ارزش 6.9 میلیون دلار و خوراک آبزیان با 1450 تن صادرات به ارزش 1.4 میلیون دلار مقام‌های اول تا سوم را در زمینه صادرات آبزیان امسال دارند.

وی با بیان اینکه صادرات آبزیان در کل 7 ماهه امسال نسبت به سال قبل کاهش یافته است، گفت: این صادرات در مهرماه امسال افزایش داشته است. علت آن هم اینکه عمده ماهیان ما، ماهی گرمابی و پرورشی است که به عراق صادر می‌شود و به دلیل مشکلات امنیتی که در عراق ایجاد شده میزان صادراتمان با کاهش 22 درصدی همراه بود اما از مهرماه صادرات در حال رونق گرفتن است.

گلشاهی اضافه کرد: اگر شرایط امنیتی عراق تا پایان سال به همین شکلی که الان هست، باقی بماند و امنیت برقرار شود در مجموع صادرات ما رشد خواهد کرد.

 وی با اشاره به اینکه صادرات ماهی قزل آلا در 7 ماهه امسال نسبت به سال قبل 129 درصد افزایش داشته است، گفت: صادرات ماهی مرکب نیز در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9 درصد و ماهی یال اسبی 31 درصد رشد داشته ضمن اینکه صادرات ماهی کپور 29 درصد افت کرده است.

به گفته گلشاهی، پیش‌بینی می‌شود صادرات آبزیان تا پایان سال به حدود 310 میلیون دلار برسد و نسبت به سال 92، پنج درصد رشد داشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7717 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر بازدید: 2479 ساعت: 2:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
5 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
6 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: در ماه رمضان به علت کم شدن وعده...

  تخم مرغ را به صورت کامل مصرف کنید لقمه: افراد بسیاری از مصرف تخم مرغ به صورت کامل، پ...

  سم زدایی بدن با خوراکی در 48 ساعت تعطیلات آخر هفته‌ها تنها برای تمیز کردن خانه نیست،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
پرسش و پاسخ‌های کبابی! کباب یکی از غذاهایی است که طرفداران بسیاری دارد.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
آموزش دوخت سرویس دم‌کنی در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.