۲۵ درصد مرکبات شمال را از بین رفت


معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: استان مازندران چهار میلیون تن مرکبات در کشور تولید می‌کند که به دلیل سرمازدگی محصولات باغی حدود ۲۵ درصد از محصولات این استان آسیب دیده‌اند.

 به گزارش لقمه، علی محمد طهماسبی بعد از ظهر دیروز در جلسه شورای کشاورزی و بررسی مشکلات کشاورزی این شهر در فرمانداری ملایر اظهار داشت: با توجه به بازدیدهای انجام شده از طرح‎های کشاورزی در شهرستان ملایر نشان دهنده این است که ملایر دارای پتانسیل بالای کشاورزی است.
وی گفت: وزارت کشاورزی با توجه به کاهش منابع آب و سفره‌های زیرزمینی به کشاورزانی که اقدام به تجمیع چاه‌ها و جمع آوری آب در یک استخر کنند، به میزان 85 درصد هزینه‌های خود کمک بلاعوض می‌کند.
معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در شهرستان ملایر ظرفیت‌های بالایی در زمینه رشد و پرورش گیاهان دارویی و کشت زعفران وجود دارد و می‌توان از این ظرفیت‌ها به خوبی بهره برد.
وی بیان کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی یکی از اهداف در این طرح تجاری سازی بوده و استفاده از ظرفیت‎های موجود در منطقه یکی دیگر از اهداف اقتصاد مقاومتی است.
طهماسبی به تولید مرکبات کشور اشاره و عنوان کرد: در سال جاری 16 میلیون تن محصولات باغی در کشور شده که به دلیل خسارت‌ها که عمدتا سرما است تولیدات نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
وی به آسیب دیدگی 25 درصد از محصولات باغی شمال کشور اشاره کرد و افزود: استان مازندران چهار میلیون تن مرکبات در کشور تولید می‌کند که به دلیل سرمازدگی محصولات باغی حدود 25 درصد از محصولات این استان آسیب دیده‌اند.
معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ارز آوری محصولات کشاورزی بسیار مهم بوده و در شهرستان ملایر با توجه به محصول کشمش می‌توان ارزآوری و اشتغال زایی بالایی داشته باشد.
وی به خرید تضمینی کشمش اشاره داشت و عنوان کرد: امسال نسبت به دور گذشته خرید تضمینی دو هزار 250 تومان افزایش یافته است و هم اکنون در برخی از استان‌ها آغاز شده است.
طهماسبی تصریح کرد: قیمت امسال کشمش به دلیل عرضه کشمش ترکیه که در انبار داشته است در بازار جهانی با کاهش مواجه شده است و در همین راستا با درخواست‌های نمایندگان در مجلس و وزارت کشاورزی این محصول به صورت تضمینی به قیمت چهار هزار تومان خرید می‌شود.
وی به اجرای طرح فراز در ملایر اشاره کرد و افزود: این طرح به شیوه‌های جلوگیری از سرمازدگی محصولات مربوط است و در شهرستان به صورت یک پایلوت به اجرا درمی‌آید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 7719 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر بازدید: 2246 ساعت: 2:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عکس های برداشت مرکبات در روستای حاجی کلا مازندران ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
3 تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
4 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
5 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
6 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
7 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
8 اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
9 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
10 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

  ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی ا...

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.
چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟ یک کار‌شناس تغذیه مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که شام را باید قبل از ساعت ۹ شب صرف کرد، تاکید کرد: هنگام صرف شام باید از مصرف زیاد غذاهای حاوی چربی و کربوهیدرات خودداری شود.
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.