۲۵ درصد مرکبات شمال را از بین رفت


معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی گفت: استان مازندران چهار میلیون تن مرکبات در کشور تولید می‌کند که به دلیل سرمازدگی محصولات باغی حدود ۲۵ درصد از محصولات این استان آسیب دیده‌اند.

 به گزارش لقمه، علی محمد طهماسبی بعد از ظهر دیروز در جلسه شورای کشاورزی و بررسی مشکلات کشاورزی این شهر در فرمانداری ملایر اظهار داشت: با توجه به بازدیدهای انجام شده از طرح‎های کشاورزی در شهرستان ملایر نشان دهنده این است که ملایر دارای پتانسیل بالای کشاورزی است.
وی گفت: وزارت کشاورزی با توجه به کاهش منابع آب و سفره‌های زیرزمینی به کشاورزانی که اقدام به تجمیع چاه‌ها و جمع آوری آب در یک استخر کنند، به میزان 85 درصد هزینه‌های خود کمک بلاعوض می‌کند.
معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: در شهرستان ملایر ظرفیت‌های بالایی در زمینه رشد و پرورش گیاهان دارویی و کشت زعفران وجود دارد و می‌توان از این ظرفیت‌ها به خوبی بهره برد.
وی بیان کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی یکی از اهداف در این طرح تجاری سازی بوده و استفاده از ظرفیت‎های موجود در منطقه یکی دیگر از اهداف اقتصاد مقاومتی است.
طهماسبی به تولید مرکبات کشور اشاره و عنوان کرد: در سال جاری 16 میلیون تن محصولات باغی در کشور شده که به دلیل خسارت‌ها که عمدتا سرما است تولیدات نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
وی به آسیب دیدگی 25 درصد از محصولات باغی شمال کشور اشاره کرد و افزود: استان مازندران چهار میلیون تن مرکبات در کشور تولید می‌کند که به دلیل سرمازدگی محصولات باغی حدود 25 درصد از محصولات این استان آسیب دیده‌اند.
معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ارز آوری محصولات کشاورزی بسیار مهم بوده و در شهرستان ملایر با توجه به محصول کشمش می‌توان ارزآوری و اشتغال زایی بالایی داشته باشد.
وی به خرید تضمینی کشمش اشاره داشت و عنوان کرد: امسال نسبت به دور گذشته خرید تضمینی دو هزار 250 تومان افزایش یافته است و هم اکنون در برخی از استان‌ها آغاز شده است.
طهماسبی تصریح کرد: قیمت امسال کشمش به دلیل عرضه کشمش ترکیه که در انبار داشته است در بازار جهانی با کاهش مواجه شده است و در همین راستا با درخواست‌های نمایندگان در مجلس و وزارت کشاورزی این محصول به صورت تضمینی به قیمت چهار هزار تومان خرید می‌شود.
وی به اجرای طرح فراز در ملایر اشاره کرد و افزود: این طرح به شیوه‌های جلوگیری از سرمازدگی محصولات مربوط است و در شهرستان به صورت یک پایلوت به اجرا درمی‌آید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 7719 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۵ آذر بازدید: 1996 ساعت: 2:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید ۸.۸ میلیون تن میوه‌های گرمسیری در سال جاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
2 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
3 از خواص نارنگی پاییزی غافل نشوید ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
4 عوارض خوردن لیموترش با نمک ۱۴۰۱ چهارشنبه ۸ تير
5 این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
6 اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
7 تاثیر دلال ها بر قیمت مرکبات سردخانه ای/دلال ها کیوی را از 7 هزار تومان به 20 هزار تومان رساندند ۱۳۹۹ جمعه ۱۹ ارديبهشت
8 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
10 طبع سرد نارنگی مسکن قوی برای سلسله اعصاب ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر
11 مردم مرکبات نارس نخرند /استفاده از رنگ های غیرمجاز برای سلامت بدن مضر است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید! گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درما...

  بخور نخورهای اضطراب و افسردگی در موارد اضطراب و افسردگی شدید حتماً باید درمان دا...

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند یک دکترای داروسازی با اشاره به اینکه گاه عوارض جانبی استاتین‌ها بسیار ناراحت کننده است، گفت: برای کاهش بروز عوارض جانبی دستگاه گوارش، باید استاتین‌ را عصرها با یک وعده غذا مصرف کرد.
خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوق‌العاده همه ما می‌دانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد می‌کند مانند تخم‌مرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آن‌ها با هم از خواص مفید آن‌ها بسیار بیشتر و شگفت‌انگیز‌تر بهره‌مند خواهیم شد.